Rusya, Suriye'de ilk kez o silahı kullandı

Rusya ordusunun Suriye'de DAEŞ'li teröristlerin teknik imkanlarına karşı elektromanyetik silah kullandığı belirtildi.

Rusya, Suriye'de ilk kez o silahı kullandı
Rusya, Suriye'de ilk kez o silahı kullandı
GİRİŞ 22.11.2017 18:20 GÜNCELLEME 22.11.2017 18:23
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Rossiyskaya Gazeta'nın haberine göre Suriye'de terörle mücadele operasyonlarına katılan Rus birlikleri, ekim ayında Rus özel şirketleri tarafından geliştirilen elektromanyetik silahları kullanmaya başladı.

Test amaçlı kullanılan elektromanyetik silahların, DAEŞ'li teröristlerin insansız hava araçlarıyla (İHA) mücadele için kullanıldığı vurgulandı.

 

'İHA'LARA KARŞI DAHA ETKİLİ OLACAK'

"Testler sırasında silahların, başta müdahaleye karşı dayanıklılık olmak üzere savaş koşullarında çalışma kabiliyeti denetlendi" denen haberde, bu silahların 200 kilogramdan hafif İHA'lara karşı kullanılabileceğinin altı çizildi.

Ayrıca elektromanyetik silahlar sayesinde,  ciddi anlamda zarar veren İHA'lara karşı daha etkili bir sistem de gerçekleştirilebileceği kaydedildi.

YORUMLAR 6
  • Koral 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz Koral'ı yaptık ve Abd'nin iki tane Predatörünü yere gömdük.Bizden 10 adım geridesiniz dobrovskiler.
    Cevapla
  • radar 6 yıl önce Şikayet Et
    bu silahdan bizdede var hala geliştirme aşamasındayız ne yazıkkı engüçlüsünü abd yaptı. başkamı sesbombası yapabiliriz çalışalım; kuranda anlatıldığı gibi' birçığlık dizüstü çöktüler' diye anlatılır başka lazer silahını geliştirelim varama yetersiz bilim yapalım beyin göçünü önleyelim
    Cevapla
  • el cevap 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar ezikçe bir yorum olmuş.Koralı yapalı yıl oldu sen hala geliştirme aşamasındayız ve en güçlüsünü abd yaptı diyorsun.Arada bir değil her gün buradan haber okursan hem güncellenir hem de aydınlanırsın.
    Cevapla
  • adem 6 yıl önce Şikayet Et
    deneyin muslumanlarin uzerine!!!
    Cevapla
  • Birrisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Masum çocukları, şii çocuğu diye evinin önünde öldüren masum Daeş. Allah hepinizi kahretsin.
    Cevapla
  • OSMAN 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD rusya İsrail İngiltere Fransa Almanya gibi ülkeler bu tür savaşlarla (ülkeleri veya ülke içindeki etnik ve mezhepsel olayları kaşıyarak) silah satışı ve silah denemeleri yapıyorlar(yeni geliştirdikleri silahları) ohhh ne güzel bir dünya hem savaştır insanları hem onlara silah sat hem de yaptığın yeni silahlaeı buralarda dene !!! aptal dünya da bu alçakların oyunlarına kansınlar....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim