NATO'dan Rusya'ya flaş 'füze' tepkisi!

Rusya Devlet Başkanı Putin'in silahlanma açıklamasıyla ilgili NATO'dan tepki geldi.

NATO'dan Rusya'ya flaş 'füze' tepkisi!
NATO'dan Rusya'ya flaş 'füze' tepkisi!
GİRİŞ 02.03.2018 17:22 GÜNCELLEME 02.03.2018 17:47
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

NATO sözcüsü Oana Lungescu, ''Rusya'nın ittifak üyelerini tehdit eden açıklamaları kabul edilemez ve zarar vericidir. Tansiyonu hafifletmeye yardımcı olmaz. Biz yeni bir Soğuk Savaş ya da yeni bir silahlanma yarışı istemiyoruz. Tüm müttefik kuvvetleri, güven ve emniyetle kurulan anlaşmaları destekler.'' açıklamasında bulundu. 

'DÜNYANIN HER YERİNİ VURABİLECEK'

Putin dünyanın her yerini vurabilecek yeni bir kıtalararası nükleer füze ürettiklerini söylemiş, ABD, Rusya'ya ''Biz hazırız'' şeklinde yanıt vermişti.  

YORUMLAR 48
  • sato 6 yıl önce Şikayet Et
    senin natonun içinde (şeytan)abd yokmu ? biz hazırız diyor bizde daha iyisi var diyor bu silahlanma deyilmi acaba leblebimi hım yaşasın şeytana karşı (abd) rusya bence
    Cevapla
  • karadenız 6 yıl önce Şikayet Et
    ne dıyımrusların kuzey avrupadan baslayarak.dunya teror devletlerını tıtretmesını ısterım.turkıyesız bakalı avrupa ne.hem onlar hemde bız goruruz.
    Cevapla
  • Rusya dan 6 yıl önce Şikayet Et
    Korkuyorlar ama korkma mış gibi davranıyorlar Türkiye Nato nun şah damarı dır yani eskiden öyle idi artık Türkiye yok. bize Düşman olan abd ve Ab ile ile ilişkileri gözden geçirmemiz şart...
    Cevapla
  • Vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın putin bey abd hazırmış. Size zahmet olmazsa şu yeni füzenizle pentagona naber yazılı mesaj gönderseniz? Hazırlarsa sorun yok. Hazır değillerse yalanları tescillenir. Bizi kırma olur mu ;)
    Cevapla
  • Mert 6 yıl önce Şikayet Et
    Benve Türkiye natonun aldığı karara çekimser kalmalıydı. Rusya amerikayı tehdit edince nato hemen rest çekiyor ama afrinde teröristlerle savaşan türkiyeye destek yerine kçstek oluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Özal'a ait 'gizli' PKK dosyası sahaftan çıktı!
Sİyonist İsrail destekçisi Alman Cumhurbaşkanı'na  "Leva Palestina" şarkısı dinlettiler