ABD'den Türkiye çıkışı! Ülkenize sokmayın!

ABD NATO Temsilcisi Kay Bailey Hutchison yaptığı bir açıklamada, Rusya’nın Türkiye’yi NATO’dan koparmaya çalıştığını iddia etti.

ABD'den Türkiye çıkışı! Ülkenize sokmayın!
ABD'den Türkiye çıkışı! Ülkenize sokmayın!
GİRİŞ 08.07.2018 22:06 GÜNCELLEME 08.07.2018 22:07
Bu Habere 184 Yorum Yapılmış

Amerika Birleşik Devletleri NATO Temsilcisi Kay Bailey Hutchison ABD basınına yaptığı bir açıklamada, Rusya’nın Türkiye başta olmak üzere pek çok ülkeyi NATO’dan ayırmaya çalıştığını söyledi.

'TÜRKİYE'Yİ BİZDEN KOPARMAYA ÇALIŞIYOR'

Hutchison konuşmasında, “Rusya’nın Türkiye’yi NATO’dan koparmaya çalıştığını düşünüyorum. Onlar birçok müttefikimizi bizden almaya çalışıyor. Rusya, tarihin en güçlü ortaklığındaki istikrarı bozmak istiyor” ifadelerini kullandı. Rusya’nın çabalarının NATO ve Türkiye arasındaki güçlü bağı etkilemeyeceğini vurgulayan Hutchison, “Türkiye NATO’nun en güçlü üyelerinden biri, bizimle birlikte Afganistan’da çalışan önemli uluslardan biri, uzun yıllardır NATO üyesi. Onlarla çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

'S-400'Ü ALMALARINI KESİNLİKLE İSTEMİYORUZ'

Türkiye’nin Rusya’dan S-400 savunma sistemlerini almasını kesinlikle istemediklerini söyleyen temsilci, Türkiye ile bu konuda görüştüklerini belirterek, “Türkiye ile NATO’nun bu kadar güçlü bir ülkesi iken, ülkelerine Rusya’ya ait bir sistemi sokmamaları için her şekilde görüşüyoruz” diye konuştu. 

YORUMLAR 184
  • oven06 5 yıl önce Şikayet Et
    önce pkk ile birlikte mücadele edelim deyin türkiye ye,sıkıyorsa taşın altına bi el atın bakalım,ondan sonra rusya yı kötüleyin. harçlı siyonistler sizi, s400 almayalım da kurt devletini kurun baş ucumuza ordan türkiyeye saldıralım öylemi, bırakın bu avrupa birliği hikayesini şunu bunu yıllardır uyuttugunuz yeter gördük dostluğunuzu ,düşmanlığınızı onun için kim bizimle dostsa onunla ilerleyecek türkiye,yada tek başına.
    Cevapla
  • Erkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya siz ne yapıyorsunuz. 15 Temmuz gecesi Putinin füzeleri ,uçakları olmasaydı sizin uçaklar hazırda bekliyordu Türkiyeyi bombalamakiçin. Siz bizim için çoktaan öldünüz,yokdunuz artık. Nato artık bizim dostumuz değil düşmanımız, 250 şehidimizin hatta PKK ya verdiğimiz şehitlerin kanı bile elleriniz de ,olmaz olsun sizin dostluğunuz.
    Cevapla
  • İRon 5 yıl önce Şikayet Et
    siz de arkamızdan vurup durmayın. pentagon'u kapatın. PKK ve diğer terör gruplarını dağıtın. hepsi sizin işiniz sanki bilmiyoruz. cahil değiliz. inatla o S-400leri alacak.
    Cevapla
  • teolog33 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye tarihin hiç bir döneminde olmadığı kadar, ABD ile yol ayrımında. Başkanlık rejimi, siyasi iktidarı bir seçim yapmak zorunda bırakacak. Bu tercih, ABD'nin zorlamasıyla olacak. Türkiye, bir tarafta Rusya bir tarafta ABD ile devam edemez. Bir tercih yapmak zorundadır.
    Cevapla
  • Ozkaya'lar 5 yıl önce Şikayet Et
    daha ne kadar öcü yaratacaksınız? bizim düşmanımız rusya degil.abd nin ve siyonistlerin avrupa haçlı zihniyetidir.rusya yı yıllardır öc gösterip bizden soyutladınız.artıkiyi ilişkiler içindeyiz.siz bunu hazmedemiyorsunuz.ülkemizi karıştırıyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?