İran'da peş peşe 20 deprem! Onlarca yaralı var

İran'ın güneyindeki Hürmüzgan eyaletine bağlı Ruyder ilçesinde sabah saatlerinde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Ülkenin batısındaki Kirmanşah eyaletine bağlı Taze Abad ilçesinde de 5,9 büyüklüğünde bir deprem oldu. 5,9 şiddetindeki depremde 40 kişinin yaralandığı bildirildi.

İran'da peş peşe 20 deprem! Onlarca yaralı var
İran'da peş peşe 20 deprem! Onlarca yaralı var
GİRİŞ 22.07.2018 15:36 GÜNCELLEME 22.07.2018 16:05
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Tahran Üniversitesi Sismoloji Merkezi, merkez üssü Ruyder ilçesi olan depremin yerel saatle 09.37'de, yerin 8 kilometre derinliğinde kaydedildiğini açıkladı.

Depremde can ve mal kaybı olup olmadığına dair henüz açıklama yapılmazken, arama kurtarma ekiplerinin bölgeye sevk edildiği belirtildi.

 

 

İKİNCİ DEPREM: 40 YARALI

Tahran Üniversitesi Sismoloji Merkezi, merkez üssü Taze Abad ilçesi olan depremin yerel saatle 14.37'de, yerin 8 kilometre derinliğinde kaydedildiğini açıkladı.

Kirmanşah Eyalet Valisi Huşeng Bazvend, merkez üssü Taze Abad ilçesi olan depremde yaralananların sayısını 40 kişi olarak açıkladı.  

İranlı Öğrenciler Ajansı ISNA'ya konuşan Bazvend, sarsıntının kırsal bölgelerdeki bazı evlerde hasara yol açtığını sözlerine ekledi.

Depremin ardından bir saat içinde 20 artçı sarsıntı yaşanan bölgede arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği belirtiliyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 13
  • Külli-Cüzi İrade 5 yıl önce Şikayet Et
    İLK EMİR ne? OKU. "Kainat Kitabı"nı oku kainat heran müdehale istemeden fizik kanunları çerçevesinde yürüyor. Depremlerin de manyetosfer ve iyonesferle bağı var. Bilimadamları ve trilyon dolarlık ordu ona enerji yüklüyorlar uzun süre ta ki hedef ne ise o olana dek. HAARP a 2 milyar dolar harcıyor yılda amerika Alaskadaki birkaç bin anten görünüşte. Doktora gitme o zaman Allah dilemedikçe hiçbirşey olmaz sırf o mantıkla milyarlarca zulümü cüzi irade verilen insanlık değil bizzat Allah yapıyor Haşa. Elbette OKUyan Amerika ile cahilliği meziyet sayan müslümanın gücü bir olmaz. Tektonik ağ global. Yan etkisi olur başka yerde tabi. Deprem fırtınası deniyor ona da. O-K-U
    Cevapla
  • orhan bingel 5 yıl önce Şikayet Et
    amerika bu işede el atti istedigi yerde fay hattini faliyete geçiriyor
    Cevapla
  • HAARP saldırısı 5 yıl önce Şikayet Et
    Afganistan pakistan ve en çok da iran bu çok şiddetli ölümcül depremlerle sarsılmaya başladı sıradışı yogunlukta son 10-15 yıldır. Tüm kıta teknoniğinde doğal biriken dev enerjili gerilim yerkürenin kendi magnetik küresi uzaktan manupilasyonla tektonik tabakaya iyi hesaplanan noktalarda baskı uygulatılarak depreme yol açılıyor. İç isyanlar, istanbulda onbinlerce aracı hurdaya çeviren 3 ardışık nokta atışlı dolu yağmuru, iranda 70 derece üzeri rekor cehennem sıcakları ve tüm yağmur bulutlarının karbolması da hep siyasi baskı, ekonomi ve halkı çökertme amaçlı Amerikan gizli savaş eylemleri. Bizim küçük ve dar kafalı.
    Cevapla
  • ASİL 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle artık haarp teknolojisini kendilerine karşı çıkan ve güçlenmeye başlayan devletlere kullanıyorlar.
    Cevapla
  • TÜRK 5 yıl önce Şikayet Et
    Ençok deprem Şili de oluyor orayida ABD sallıyor yada abdnin kaliforniya eyaleti ençok deprem olan yerler orayida abd sallıyor ençok deprem olan asya ülkesi Nepal oraida abd sallıyor ne deyim Allah size akıl versin siz imanınızı sorgulayin farkında olmadan Allaha ısyan ediyorsunuz Allahin gücünü yok sayorsunuz
    Cevapla
  • HaarpAçtılar 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsan biraz araştırır adamlarda bu teknoloji var "Ağaçkakan" denen frekanslardan bihaber araştırmayan boyuna eleştiren garip insanlar türedi son yıllarda
    Cevapla
  • diyarbakirli 5 yıl önce Şikayet Et
    ne diyon la
    Cevapla
  • Salih 5 yıl önce Şikayet Et
    Vaayy be demek amerikanin boyle ilahi gucleri var oylemi vallahi imanini gözdengeçir sen amerikan çizgifilmlerinden baya etkilenmissin
    Cevapla
  • ?!! 5 yıl önce Şikayet Et
    şunu unutma öyle olsa bile KİŞİ ZULMEDER KADER ADALET EDER.
    Cevapla
  • Yücel 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin rahmetiyle muamele etsin amin.
    Cevapla
  • Erzurumlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim helak et islam düşmanlarını
    Cevapla
  • Merve 5 yıl önce Şikayet Et
    Amiiiiin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti