F-35'in ilk büyük kazası!

ABD'deki hava üssüne acil iniş yapan F-35 jeti, park etmeye hazırlanırken eşine az rastlanır bir görüntü verdi. ABD Hava Kuvvetleri’ne ait F-35 Lightning II tipi savaş uçağının acil iniş sonrası ön dikmesi çöktü.

F-35'in ilk büyük kazası!
F-35'in ilk büyük kazası!
GİRİŞ 23.08.2018 17:04 GÜNCELLEME 23.08.2018 17:04
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

ABD'ye ait F-35 A Lightning II savaş uçağı, Eglin Hava Kuvvetleri Üssü'ne acil iniş yaptı. Çarşamba günü öğleden sonra gerçekleşen inişin ardından park etmeye hazırlanan uçağın burun kısmı çöktü.

Hava üssünden yapılan açıklamada, "İtfaiye ekipleri acil olarak olay yerine sevk edildi, pilot yara almadan araçtan çıkarıldı" denildi.

 

 

ABD Hava Kuvvetleri, uçağın nasıl bu hale geldiğini araştırıyor.

Yeni nesil savaş uçakları F-35'lerin değeri yaklaşık 80 milyon dolar.

F-35’lerin gökyüzüyle buluşmasından sonra gerçekleşen bu ilk önemli kazanın ardından, yaşanan sorunlarla gündemden düşmeyen uçaklar için yeni bir tartışma konusu daha oluştu. Daha öncede Pentagon raporunda F-35 savaş uçaklarının iniş takımlarında sorunlar yaşandığı belirtilmişti.

YORUMLAR 77
  • abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    zaten diyoruz mig31 alın diye. umarım s400 lerle beraber mig31 alırız da envanterimiz gelişir.
    Cevapla
  • AYH 5 yıl önce Şikayet Et
    abd bol reklam, Ruslarin silahlari abd nin silahlarindan iyidir, bakmayin bakimsiz kalip arzalandigina. inallah devlet büyüklerimiz bu ucagi almakla hata yapmiyordur
    Cevapla
  • İbo 5 yıl önce Şikayet Et
    F35 ve F16 iyi bir uçak olsaydı Amerika hiç bir ülkeye satmazdı. F35 de aynı F16 gibi tek motorlu ve ucuz bir uçak. Amerika da 3.000 den fazla F16 var ama hiçbirisini kendisi kullanmıyor. Ya satıyor ya da kiraya veriyor. Zaten Amerika F35 in iyi bir uçak olduğunu iddia etmiyor. Şuan dünyanın en iyi uçağı sadece Amerika da bulunan F22 Raptor uçağıdır.
    Cevapla
  • Yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    Bumuydu yıllar önce milyar dolarlar verdigimiz hikaye savas ucagı
    Cevapla
  • reis rte 5 yıl önce Şikayet Et
    f 35 abartilar bence para tuzagi hepsi tirtttt bence bu f35 ler muhimati ya kendin uretecen yada rusyadan alacan adamlar sesten hizli giden ucagi kac yil once yaptilar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!