Beyaz Miğferler Suriye'den tahliye ediliyor!

İngiltere Dışişleri, İçişleri ve Uluslararası Kalkınma Bakanlıklarının ortak açıklamasında, Suriye’de faaliyet gösteren Beyaz Miğferler örgütü üyeleri ve ailelerinin İngiltere’ye tahliyesine başlandığı belirtildi.

Beyaz Miğferler Suriye'den tahliye ediliyor!
Beyaz Miğferler Suriye'den tahliye ediliyor!
GİRİŞ 25.09.2018 00:32 GÜNCELLEME 25.09.2018 01:20
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Sputnik'te yer alan haberdeki açıklamada göre, "Risk altındaki şahısların tahliye programına uygun olarak İçişleri Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, Uluslararası Kalkınma Bakanlığı ve İskân Bakanlığı ile ortaklaşa, (Beyaz Miğferler üyelerinin) ailelerin (İngiltere'ye) tahliyesi üzerinde çalışıyor" ifadelere yer verildi.

Dokümanda, İngiltere İçişleri ve Dışişleri bakanlarının sözlerine de yer verildi.

 

 

İngiltere Dışişleri Bakanı Jeremy Hunt, "Beyaz Miğferler, günümüzün kahramanlarıdır. Onlara, cesaretleri ve insanları kurtardıkları için saygı duyuluyor. Onlar, Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterildi. İlk Beyaz Miğferler'in İngiltere'ye taşınacağından memnuniyet duyuyoruz" diye açıkladı.

"BİNLERCE 

İngiltere İçişleri Bakanı Sajid Javid ise Beyaz Miğferler'in binlerce hayatı kurtardığını belirterek, "Onlar korkunç kayıplar verdi. İngiltere'nin bu cesur insanları ve ailelerini kabul ettiği ve onlara yeni hayat başlatma fırsatını verdiği için gururluyum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 16
  • vatan sever 5 yıl önce Şikayet Et
    Kurucusu: James Le Mesurier kesin ajandır
    Cevapla
  • birisi 5 yıl önce Şikayet Et
    eh ajanları geri çekmenin bir kılıfı daha...Adamlar Hakkaten bu işi biliyorlar ya...istersen dokun dünya medyasının önündesin...hemen kötü yapsınlar seni...
    Cevapla
  • mahmud 5 yıl önce Şikayet Et
    herkes evine yani biz de anladık onlar nereliymiş
    Cevapla
  • falcon 5 yıl önce Şikayet Et
    yapılan vahşetin katliamların zulümlerin hızlı bir şekilde gündemden izole olması ve zulmü yapan kişilerin diğer eliyle yardım eder gibi yapması bu başka bişey değil
    Cevapla
  • Gakko 5 yıl önce Şikayet Et
    İngiltere beyaz miğferli Mı6 ajanlarını çekiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?