Harekete geçti! Prens Selman'a kötü haber

Hollanda Dış Ticaret ve Kalkınma İşbirliği Bakanı Sigrid Kaag'ın, Suudi Arabistan'a yapacağı ticari ilişkiler ziyareti iptal edildi.

Harekete geçti! Prens Selman'a kötü haber
Harekete geçti! Prens Selman'a kötü haber
GİRİŞ 26.10.2018 12:38 GÜNCELLEME 26.10.2018 12:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başbakan Mark Rutte, Kanada ziyaretinde yaptığı açıklamada, Bakan Sigrid Kaag'ın iş dünyasından büyük bir heyet ile Riyad'a aralık ayında yapmayı planladığı ticari ilişkilere yönelik ziyaretinin iptal edildiğini söyledi.

Rutte ziyaretin iptaline gerekçe olarak, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğünün kesinleşmesini gösterdi.

 

 

Dışişleri Bakanlığından geçen hafta yapılan açıklamada, Maliye Bakanı Wopke Hoekstra'nın, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın himayesinde 23-25 Ekim'de Riyad'da düzenlenen yatırım konferansına katılmayacağı bildirilmişti.

Açıklamada, planlanan ticari ilişkiler ziyaretlerinin de şu anda siyasi seviyede makul olmadığı düşüncesinde oldukları ifade edilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • süleyman sarı 5 yıl önce Şikayet Et
    israilden ses çıkmıyor...
    Cevapla
  • Nevzat 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunların ki hikaye koskoca Rusyayı görmüyormusunuz nasıl yaltaklanıyor Suuda. Heepsi yatırım denilen o rüşvete bakar. Arabistan Hollandaya bir kaç yüz milyon dolarlık ticaret bağlasın hemen gevşerler. Bu açıklamalar da zaten o nedenle yapılıyor. Bizden başka dik duran yok. Dünya takdir ediyor ,varolsun Reisimiz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi