İsrail tutuştu! Türkiye korkusu dillerine vurdu

ABD'nin Suriye'den çekilme planı İsrail'den olumsuz yönde karşılık buldu. Adalet Bakanı Ayelet Şaked Trump'ın kararına yönelik "Bu adım, İsrail'e yardımcı olmazken Erdoğan'ı güçlendiriyor" dedi.

İsrail tutuştu! Türkiye korkusu dillerine vurdu
İsrail tutuştu! Türkiye korkusu dillerine vurdu
GİRİŞ 25.12.2018 18:38 GÜNCELLEME 25.12.2018 18:41
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump'ın Suriye'den çekilme planı İsrail'i tedirgin etti. Konuya ilişkin İsrail Adalet Bakanı Ayelet Şaked'den açıklama geldi.

 

 

Ordu Radyo'suna konuşan Şaked, Trump'ın kararının 'İsrail için kötü' olduğunu belirtti. 

"BU ADIM ERDOĞAN'I GÜÇLENDİRİR"

 

 

Adalet Bakanı Şaked, "ABD Başkanı İsrail'in büyük bir dostu" dese de bu kararın yanlış olduğunu değerlendirdi. "Bu adım, İsrail'e yardım etmezken,  Erdoğan'ı güçlendiriyor." yorumunu yaptı.

ABD Başkanı Donald Trump'ı Suriye'den çekilmekten vazgeçirmek için İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun epey dil döküp ikna edemediği basına sızdı.

"UMARIM ONLAR YENER"

ABD'nin çekilmesinin Suriye'deki teröristleri olumsuz etkileyecek olmasını da kınayan İsrailli bakan terör örgütünü işaret ederek şunları söyledi:

"Onlar büyük kahramanlar. Onların sayesinde Batı'nın DEAŞ'le savaşı başarıya ulaştı. Onlar müttefiklerimiz ve Türklere karşı verdikleri mücadeleyi kazanmalarını umuyorum."

YORUMLAR 62
  • 5 yıl önce Şikayet Et
    Siyonist hainlere diyecek bir lafım yok. Benim lafım Kürt kardeşlerime. Lütfen uyanık olun oyuna gelmeyin. 1000 yıldır biz birlikte güçlüyüz unutmayın.
    Cevapla
  • Hacivat 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen gel israil klm gelirse gelsin pkk ya altin vurus gerceklesecek ya teslim ya ölüm ya istiklal ya ölüm demek ki türkiyeyi ne israil ne fransa nede almanya ciddiye aliyor menbice 100 bin mehmetcik gönderip herkeze haddini bildirecen mehmetcik bir ölür 1000 dogar
    Cevapla
  • Tertip 5 yıl önce Şikayet Et
    eğilip bükülmeyen reisi görünce hepsi hizaya geçti abey. eskiden tamam,tamam diyordu siyasiler.. Şimdi aslan yürekli Ak Gençlik var alimallah. Amin.
    Cevapla
  • ibo 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah İsraili Perişan Etsin İnşallah
    Cevapla
  • Asım 5 yıl önce Şikayet Et
    Batı, "petrol sömürücüler" olarak ta tarihe geçmiştir. Bunlar Zawallıdır. Neler yapılacağı Belli iken, Bir de biz yaptık falan derler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?