Alman meclisinden Türkiye skandalı!

Almanya Federal Meclisi Sol Parti grubunun girişimi üzerine Federal Bilimsel Hizmetler Dairesi tarafından hazırlanan raporda, Türkiye Suriye'de işgalci güç olarak değerlendirildi.

Alman meclisinden Türkiye skandalı!
Alman meclisinden Türkiye skandalı!
GİRİŞ 26.12.2018 13:47 GÜNCELLEME 26.12.2018 13:50
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Almanya'da Federal Bilimsel Hizmetler Dairesi tarafından hazırlanan raporda, "Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyindeki Afrin ile Azez, el-Bab ve Cerablus bölgelerindeki askeri varlığı tam olarak incelendiğinde uluslararası hukuk açısından askeri işgal kriterlerini karşılamaktadır" ifadesi kullanıldı. 

 

 

Alman hükümeti, Afrin'de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'nı da kabul edilemez olarak nitelendirmişti. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 33
  • Ali29 5 yıl önce Şikayet Et
    Tabi sınırlarında terör koridoru oluşturulmaya çalışılan ülke sen değilsin, 4 milyon suriyeliye bakan da sen değilsin, senin tuzun kuru. TBMM derhal toplanıp Almanya hakkında faşist, ırkçı, İslam düşmanı, Nazi kalıntılarından beslenen domuz sürüleri hakkında karar almalı ve beyanat yayınlamalıdır.
    Cevapla
  • osmanoğlu2023 5 yıl önce Şikayet Et
    dost görünümlü alamanlar tekrar tekrar bizi sırtımızdan hançerlemek ister... çünkü bizi yeniden siyaset sahnesine pehlivan olarak döndüğümüz için kıskanmaktalar...
    Cevapla
  • Selçuklu 5 yıl önce Şikayet Et
    Sanane Almanya, sen işine bak, Suriye senin eyaletin mi?.. ister gireriz istersek girmeyiz
    Cevapla
  • antimerkel 5 yıl önce Şikayet Et
    az kaldı almanya yakında milliyetçilerine kavuşacak
    Cevapla
  • FB12 5 yıl önce Şikayet Et
    Almanya’yı takan kim ? Ne derlerse desinler umrumuzda bile değil. Bu alçaklar açık açık PKK destekçisi kendi besledikleri teröristleri korumak istiyorlar ama boş yere uğraşıyorlar. Bize işgalci demeden önce Afganistan ve onun gibi diğer ülkelerden o terörist askerlerini çeksinler. Biz sınırımızda ABD’nin, İsrail’in ve AB’nin istediği terör devletini istemiyoruz. Bizim şanlı ordumuz gerekeni yapacaktır bunlarda ağlasın dursunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: Erdoğan'dan 1915 mesajı!
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal