Yeni Zelanda'daki katliam sonrası senatörden küstah açıklama

Yeni Zelanda’da Brenton Tarrant isimli terörist tarafından Müslümanlara karşı gerçekleştirilen saldırı sonucunda en az 49 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak bir açıklama yayımlayan Yeni Zelanda Senatörü Fraser Anning, İslâm ve Hazreti Muhammed hakkında çirkin ifadeler kullanarak, "Bugünkü örnekte Müslümanların katil pozisyonunda bulunmaması, kendilerini suçsuz yapmaz" dedi.

GİRİŞ 15.03.2019 17:44 GÜNCELLEME 16.03.2019 08:15
Bu Habere 461 Yorum Yapılmış

Yeni Zelanda’nın Christchurch kentinde Brenton Tarrant isimli terörist tarafından Müslümanlara yönelik gerçekleştirilen terör saldırısının ardından açıklama yapan Yeni Zelanda’nın Queensland Senatörü Fraser Anning, İslâm dini ve Hazreti Muhammed hakkında çirkin ifadeler kullanarak, "İslâm, faşizmle denk bir dindir. Bu örnekte Müslümanların katil pozisyonunda bulunmaması, kendilerini suçsuz yapmaz" ifadelerini kullandı.

"AÇIK OLALIM" DİYE BAŞLAYIP, İSLAM'A NEFRET KUSTU

Cuma vakti bir camiye otomatik silahlarla saldırılması sonucu en az 49 kişinin hayatını kaybetmesine, 20’den fazla kişinin de yaralanmasına sebep olan terör saldırısını "Avustralya ve Yeni Zelanda’da artan Müslüman varlığıyla" açıklayan Senatör Anning, "Açık olalım, genelde katil olmalarına rağmen bugünün kurbanları Müslümanlardır. İslâm inancı başlı başına altıncı yüzyıldaki despot bir dini liderin şiddet ideolojisinden ibarettir" gibi sözleriyle İslâm ve Hazreti Muhammed hakkında hadsiz ifadeler kullandı.

"KATLEDİLMİŞ OLMALARI MÜSLÜMANLARI SUÇSUZ YAPMAZ"

İslâm’ın diğer dinler gibi olmadığını ve faşizmle denk bir yerde bulunduğu gibi ahlaksız açıklamalarda bulunan Yeni Zelanda Senatörü Anning, "İslâm dinine mensup olanların bugünkü saldırıda katil pozisyonunda bulunmamaları, kendilerini suçsuz yapmaz" ifadelerini kullandı.

 

 

Çirkin sözlerini tamamlamadan önce İncil’den de bir alıntı yapan Senatör Anning, "Silah kuşananlar, silahla öldürülmelidir. Şiddet dinine mensup olan ve bizi öldüreceğini söyleyenler, birisi çıkıp da kendilerini kendi sözleriyle vurunca şaşırmamalıdır" pasajını paylaştı.

YORUMLAR 461
  • katibb 5 yıl önce Şikayet Et
    yani Müslüman ölse bile suçlu.. sonuç bu :)
    Cevapla
  • YANACAKSIN!.. 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah' ın laneti senin üzerine olsun. Kafirler için yaşasın Cehennem!..
    Cevapla
  • Ersoy21 5 yıl önce Şikayet Et
    Nice İslam düşmanı, yaptığından ve söylediklerinden pişman olup Müslüman oldu. Belki bu adam da pişman olup doğru yolu bulur.
    Cevapla
  • fuat kam 5 yıl önce Şikayet Et
    Islam aleminin yaşadığı bu parçalanmışlık ve zulüm ün yegane nedeni hilafeti kaldırarak müslümanları başsız bırakan zihniyettir
    Cevapla
  • MUHAFIZ(Teşkilat) 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu vesile ile dile getirmek isterim ki; Bu soysuzların, her yıl Çanakkale’de yatan Anzak Leşlerini ziyaret bahanesi ile Şehit Kabirlerinin yanı başında ziftlenip soytarılık yapmalarına daha ne kadar katlanacağız? Boğazı geçip vatanımızı, bayrağımızı, mukaddesatımızı, ırzımızı çiğnemeye gelmiş ama daha Çanakkale önünde Mehmetçiğin kurşunları ve süngüleri ile gebermiş soysuzlara saygı duymak zorunda mıyız? Bize zorla düşman mı sevdireceksiniz? Artık Anzak leşleri için yapılan "Şafak Ayini" soytarılığını topraklarımızda istemiyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu