Paris'te sokaklar savaş alanına döndü! Dükkanlar yağmalandı

Fransa'nın başkenti Paris'te sarı yelekliler tekrar sokaklara çıktı. Polisin Zafer Takı civarında biber gazı ile müdahale ettiği göstericiler Champs-Elysees Caddesi'ndeki mağazaları yağmaladı.

GİRİŞ 16.03.2019 16:35 GÜNCELLEME 17.03.2019 09:47
Bu Habere 90 Yorum Yapılmış

Fransa'nın başkenti Paris'te "Sarı Yelekliler" gösterilerin 18. haftasında yeniden sokaklara çıktı. Polisin Zafer Takı civarında biber gazı ile müdahale ettiği göstericiler Champs-Elysees Caddesi'ndeki mağazaları yağmaladı.

 

 

Yüzlerce "Sarı Yelekli" eylemci Paris'in merkezindeki sokaklarda polisle çatışıyor. Paris genelinde önceki haftalara nazaran daha çok polisin görev aldığı belirtiliyor.

 

 

Akaryakıt zamlarına ve kötü ekonomik koşullarına tepki olarak başlayan ancak daha sonra Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron yönetimine karşı gösterilere dönüşen "Sarı Yelekliler"in eylemleri 4'üncü ayını doldurdu.

YORUMLAR 90
  • ali kaya 5 yıl önce Şikayet Et
    inşaallah hiçbir zaman yüzünüz gülmez KAFİR OGLU KAFİR BATI .. YAHUDİ ERMENİ VE HIRISTİYANDAN SİZE DOST OLMAZ taki siz onların dinine dönmedikçe bunların anladıgı dili ecdadız osmanlı çok güzel anlatmış o yüzden bize kesinlikle dost olmaz bu KAFİRLER
    Cevapla
  • Ruhİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Avrupanın düşmesi gerekir. Rabbim iyi insanlara, Mazlumlara ve Müslümanlara yardım etsin
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Eeee etme bulma dunyası yaptıklarının cezası herhalde sömurgecı duzenın ulkesınde yasananlar
    Cevapla
  • halil 5 yıl önce Şikayet Et
    ozgurluk bu yakip yikabilirler..Geziciler bunlar..yaksin yiksin..birsey denmez..hesap sorulmaz..bize boyle diyordunuz,cekin cezanizi..
    Cevapla
  • Yasa 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye olarak avrupadaki insan hakları ihlali ve göstericilerin yasal ifade özgürlüğünün kısıtlanmasından Endişe Duyuyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!
Türkiye iddiası gündem olmuştu: Katar'dan Hamas açıklaması