Netanyahu'nun alçak tehdidi sonrası İsrail ordusu harekete geçti!

İsrail'in hava ve topçu saldırıları sonrası Gazze'den İsrail'e karşılık verildi. Gazze'den yapılan roket saldırısı sonrası ABD'de bulunan Netanyahu ziyaretini yarıda kesip ülkesine dönme kararı aldı. Netanyahu ilk açıklamasında ise "güçlü misilleme" sözü verdi. İsrail Ordu Radyosu, iki piyade tugayının Gazze sınırına doğru harekete geçtiğini duyurdu. Hamas saldırıyı kendilerinin yapmadığını duyurdu.

Netanyahu'nun alçak tehdidi sonrası İsrail ordusu harekete geçti!
Netanyahu'nun alçak tehdidi sonrası İsrail ordusu harekete geçti!
GİRİŞ 25.03.2019 17:37 GÜNCELLEME 25.03.2019 18:38
Bu Habere 117 Yorum Yapılmış

İşgalci İsrail'in son 1 haftadır abluka altındaki Gazze'ye hava ve karadan yoğunlaştırdığı saldırılar sonrası bugün yeni bir gelişme yaşandı.

 

 

İsrail'in saldırıları sonrası çok sayıda Filistinli şehit olmuştu. Bu sabah Gazze tarafından İsrail'in provokatif saldırılarına karşılık verildi. Fırlatılan roketler sonucu 7 İsraillinin yaralandığı duyurulurken, ABD'de bulunan Binyamin Netanyahu flaş bir karar aldı.

Netanyahu, ABD ziyaretini kısa kesme kararı alırken, bugün ABD Başkanı Donald Trump ile görüştükten sonra ülkesine geri dönecek.

 

 

"NETANYAHU SERT KARŞILIK VERİLECEK"

İsrail basınında çıkan haberlere göre ise İsrailli lider, Hamas'ın bu saldırısına "sert ve güçlü" bir karşılık verileceğini söyleyerek tehdit etti.

İSRAİL ORDUSU HAREKETE GEÇTİ

İsrail Ordu Radyosu, iki piyade tugayının Gazze sınırına doğru harekete geçtiğini duyurdu.

KAPILAR KAPATILDI

İsrail'den Gazze'ye açılan Kerm Ebu Salim ve Beyt Hanun (Erez) sınır kapılarını kapattı. İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, Gazze'ye ticari ürün girişinin sağlandığı tek nokta olan Kerm Ebu Salim ile yolcu geçişi için kullanılan Beyt Hanun sınır kapılarının yeni bir karara kadar kapalı kalacağı belirtildi.

HAMAS: BİZ SALDIRMADIK

Hamas, roket saldırısını düzenlemediğini duyurdu. Fransız haber ajansı AFP'ye konuşan bir Hamas yetkilisi, "Gazze Şeridi'nden düşmana roket fırlatılması, Hamas dahil direniş hareketlerinden hiçbir kişinin çıkarına değildir" dedi.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 117
  • agah 5 yıl önce Şikayet Et
    İş Yahudi hakkında konuşmaya gelince bütün dünya susuyor, neden çünkü Yahudiler dünya ticaretini ellerinde bulunduruyor. Ellerinde bulunmayan ve hükmedemedikleri tek şey müminlerin imanıdır. El bet bir gün hakiki müminler sizin biletinizi kesip sizi ebedi cehenneme yolcu edecekler, biraz sabırlı olun. Allah sabredenlerle beraberdir.
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım durdur artık bu yahudi zulmünü. Sen kahr-ı perişan eyle zulmeden kafirleri..
    Cevapla
  • aynen 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlar gazyeyi isgal etmek icin kendileri caliyor kendileti oynuyor pis kafirler hamaz roker atar niye atmasin banbalari yagfir uzerlerine sonrada roket attigini cik gir kor olasics hayinler
    Cevapla
  • serefli 14 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu yahudi köpegini öldürün artik
    Cevapla
  • Reis 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu Orangutan Çocuğunun sonu da şaron gibi olacak inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi