Netanyahu 'ne gerekiyorsa yapın' dedi, patlamalar peş peş geldi

ABD'li yetkililer Irak topraklarındaki İran destekli gruplara ait bazı noktalarda meydana gelen patlamaların İsrail tarafından yapıldığını doğruladı.

Netanyahu 'ne gerekiyorsa yapın' dedi, patlamalar peş peş geldi
Netanyahu 'ne gerekiyorsa yapın' dedi, patlamalar peş peş geldi
GİRİŞ 23.08.2019 12:24 GÜNCELLEME 23.08.2019 14:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İsmi açıklanmayan ABD'li yetkililer, İran Devrim Muhafızlarınca kullandığı ileri sürülen Haşdi Şabi mühimmat deposunun 19 Temmuz'da havaya uçması da dahil, İsrail'in bölgede birçok saldırı gerçekleştirdiğini belirtti.

 

 

New York Times'a konuşan yetkililer,  İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’nun Perşembe günü İsrail’in Irak'taki İran noktalarını hedef aldığını açıklamasını da doğruladı.

Üst düzey bir Ortadoğu istihbarat yetkilisi gazeteye verdiği demeçte, İsrail'in saldırdığı noktaların İran’ın Devrim Muhafızları tarafından "Suriye’ye silah transferinde" kullanıldığını söyledi.

 

 

Geçtiğimiz birkaç hafta içinde birçoğu İran tarafından desteklenen Irak'taki paramiliter gruplara ait silah depolarına patlamalar yaşandı. Gruplar patlamalarla ilgili ABD ve İsrail'i suçladı.

NETANYAHU: GEREKLİ HER ŞEYİ YAPARIZ

İsrail televizyon kanalı Channel 9'a Perşembe günü konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Netanyahu, "Biz çalışıyoruz. Bizi yok etmek isteyen bir devlete karşı birçok alanda faaliyet gösteriyoruz. Elbette ben de güvenlik güçlerine İran'ın planlarını engellemek için ne gerekiyorsa yapmalarını söyledim" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • yiğido 4 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanlarda Mescid-i Aksayı yıkmaya insanları öldüren israil siyonist halka karşı birşeyler yapın artık. bizim kanımızı akıtanların kanları da bize helal olsa gerek.
    Cevapla
  • ülkem benim 4 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanlarda siz adi israil katillerini yok etmek, aşağılık sapık emellerini söndürmek için sonuna kadar savaşacaktır. katil netenyahu.
    Cevapla
  • misafir6 4 yıl önce Şikayet Et
    terörist yahudiler, Hitler iyi yapmış detirtecek kadar aşağılıklar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'