Çin harekete geçti... Gerilim oraya taşındı

Çin Ticaret Bakanı Shan, ithal tarifelerini yükseltme gerekçesiyle Dünya Ticaret Örgütü’nde ABD'ye karşı dava açtığını açıkladı.

Çin harekete geçti... Gerilim oraya taşındı
Çin harekete geçti... Gerilim oraya taşındı
GİRİŞ 02.09.2019 21:11 GÜNCELLEME 02.09.2019 21:11
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

ABD, Pazar günü Çin’den ithal edilen ayakkabı, akıllı saatler, TV setlerine yüzde 15’lik ek gümrük vergisi uygulamaya başlamış, Çin de buna karşılık olarak ABD’den ithal edilen ham petrol ithalatına ek vergi uygulamasını devreye almıştı.

Son gelişmelerden sonra Çin Ticaret Bakanı Zhong Shan, son gümrük vergilerini artırma hareketiyle Çin ile ABD arasında Osaka’da varılan anlaşmanın ihlal edildiğini belirtti. Shan, Çin’in Dünya Ticaret Örgütü kurallarına göre kanuni haklarını savunacağını kaydetti.

YORUMLAR 6
  • Ağrılu 4 yıl önce Şikayet Et
    Savaşın zamanı daha gelmedi mi
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    dünya vatandaşları bu işlerin bilincinde ama tüm düna ülkelerinde demokrasi,insan hakları sonuçta ahlak vicdan yok olmuş.yani eskilerin dediği gibi büyük balıklar küçüğü yutuyor,bu zalim dünyada.asıl sorun yaşam kaynağı doğa yok edilirken kimse aldırmıyor vesselam.
    Cevapla
  • Serdengeçti 4 yıl önce Şikayet Et
    Kararlara uyacaklarını mı zannediyorsunuz? Dünya ile ilgili bütün kurumlar "onlara" hizmet etsinler diye kurulmuş/kurgulanmıştır! İtrael hangi Bm kararını uyguladı? Gücün varsa söke söke! uygulatırsın yoksa Güçler birliği de yapamıyorsan oturur bakarsın!
    Cevapla
  • 2.el bilgisiyarım 4 yıl önce Şikayet Et
    mümkünlü dedi dünyada neler oluyor neler
    Cevapla
  • Orta direk 4 yıl önce Şikayet Et
    Filler tepişir Çimenler ezilir. Olan bize oluyor
    Cevapla
  • yörükoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaten sıkıntıda tam orada o filler çim olmayı asla kabullenmemisler ve fil olmuslar. Bu kafayla daha o filler çim olmayı kaderi zandedenlerin kafalarına ihtiyaclarınıda yapacaklar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular