Korkutan uyarı: Yeniden başladı!

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Mesrur Barzani, terör örgütü DEAŞ'ın Irak'ta birçok bölgede yeniden terör eylemlerine başladığını söyledi.

Korkutan uyarı: Yeniden başladı!
Korkutan uyarı: Yeniden başladı!
GİRİŞ 04.09.2019 08:13 GÜNCELLEME 04.09.2019 08:16
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Başbakanlık ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre Barzani, Erbil'deki konutunda, Birleşik Ortak Görev Gücü-Doğal Kararlılık Operasyonu Komutanlarından Korgeneral Paul J. LaCamera ve beraberindeki heyeti kabul etti. Açıklamada, Barzani ve ABD heyetinin bölgesel güvenlik meselelerini ele aldığı belirtildi.

 

 

Görüşmede, ABD'li heyete DEAŞ'ı ortaya çıkaran nedenlerin Irak'ta yeniden varlık gösterdiğini ileten Barzani, şunları kaydetti:

"DEAŞ'ın birçok bölgede yeniden terör eylemlerine başladığını görüyoruz ve bu eylemler bölge sakinleri üzerinde ciddi bir tehdittir."

 

 

Başbakan Barzani, Irak'ın güvenliğinin sağlanması durumunda, bunun tüm bölgenin güvenliğine olumlu yansıyacağını savundu.

"DEAŞ, IRAK'TA BİRÇOK BÖLGEDE CİDDİ TEHDİT"

ABD'li Korgeneral LaCamera da DEAŞ'ın uyuyan hücreleriyle mücadelede, Irak ile Peşmerge güçleri arasındaki iş birliğinin önemine değindi.

DEAŞ'ın Irak'taki varlığına değinen LaCamera, "DEAŞ, şu anda Irak'ta birçok bölgede ciddi tehdit ve göçmenlerin evlerine dönmesinin önünde engel oluşturuyor." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 58
  • Adıyaman li 4 yıl önce Şikayet Et
    Abi komedi gibi oraya silah yigan kimse teröristlerin arkasındaki de i dur cevap bilin bakalım kim ABD çok basit miş değilmi
    Cevapla
  • Kamil 4 yıl önce Şikayet Et
    Şeytanın kulu Abd yeni fitne tohumlarını ekiyor. Şeytana şaşmıyoruz da hala şeytana inanmayanlara şaşıyoruz. İllimunati de gerçek, Abd Fransa gibi ülkelerin başındaki insanlar kesinlikle bağlı insanlar. Bunlar hiç durmaz. Biz başını kaldırmak isteyen müslüman ülke olarak hedefteyiz. Bizi de kulları arasına almak için ekonomik ve siyasi olarak cezalandırıyorlar. O da yetmezse bizi birileriyle savaştırırlar.Para babaları hergün açıkça şeytana dua ediyorlar heryere heykelini diktiriyorlar. Bunları anlamayanların hiçbir savunması fayda etmez. Önce düşmanını iyi tanımalısın. Papa dahi söylüyor" şeytan dünyada bizim gibi etten kemikten, cismi var .
    Cevapla
  • ÇARŞAMBALI 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunların arkasında kimin olduğunu sadece biz halkmı göruyor dünya göremiyormu? çok merak ediyorum.
    Cevapla
  • c.cey 4 yıl önce Şikayet Et
    yakında arabistan sırayada girecek , terör örgütleri ile başlayan çatışmalar orda bulunan üslerinin güvenliği bahanesiyle orayıda bölüp parçalayıp mekke medine haricinde diğer yerleri kendi belirledikleri kişilere devredecekler kralı çok parlattılar ödüller özel ziyaretler tıpkı Kaddafi ve saddama yaptıkları gibi terör bahanesiyle silahla girip ekonomik istila ile çıkacaklar
    Cevapla
  • c.cey 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD ypg pkk desteği devam ettiği müddetçe bölgede terör örgütüne yer edindirmek adına ışıdı da çıkarır silahlandırırda, ortadoğuya bunları bela edenler kimler yine bunlar değilmi komplo teörisi diye yıllarca dünyayı kandırıyorlar, afganistandan afrikaya güney amerikadan orta amerikaya kadar tüm terör faailiyetlerini sadece dünyaya korku salmak kendilerini koruyucu ilan etmek adına yaptıkları bu değilmi sonrta sessiz sedasız terör örgütü ortan yok oluyor, istedikleri amaca ulaşınca zaten etrafında bir çok yer işgal olmuş yada paramparça
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...