Sınırda hareketlilik! Görüntüleri ortaya çıktı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi karşısında bulunan Suriye’nin Heseke iline bağlı Resulayn ilçesinde PKK/PYD’li teröristler tünel ve hendek hazırlıklarını sürdürüyor.

GİRİŞ 12.09.2019 13:59 GÜNCELLEME 12.09.2019 14:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ceylanpınar ilçesi karşısında yer alan Resulayn ilçesinde PKK/PYD’li teröristler kepçe yardımıyla hendek ve tünel kazı çalışmalarına devam ediyor. ABD’nin Irak üzerinden gönderdiği zırhlı kulübeler ise kazılan tünellere yerleştirilmeye devam ediyor. İş makineleri yardımıyla kazılan tünellerin sağlam olması için ise beton bloklarla çevrelendiği görüldü.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • baymışlı 4 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş burda kime karşı kazıyorlar bizden başka kim var derhal es 400 kurulmalı can güvenliğimiz için ve derhal müdahale edilmeli ne güvenlik koridoru adamlar kulağımızın dibinde uyanın
    Cevapla
  • serdar 4 yıl önce Şikayet Et
    biz girdikmi bu gavurlarun orda kalması söz konusu bile değilken neden amele gibi hendek kazıyolar anlamış değilim. acaba amelelik ruhlarına mı işlemiş.
    Cevapla
  • Turan Taktiği 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerikalılar neyin planını yapıyor.Gözümüzün içine baka baka bu hazırlık neyin nesi.Türk devletinin devlet aklıyla mı oynadıklarını düşünüyor bu zavallılar.Biri bir takım diplomatik sözlerle frenleyebilirler ama şunu bilsinlerki ok yaydan çıkarsa tutamazlar ve ok göğüslerine saplanır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi