Trump: O ülkeye girmek dünyanın en kolay işi!

ABD Başkanı Donald Trump, 'İran'a girmek dünyadaki en kolay iş. Hemen şu anda İran'a girmeyerek, büyük bir itidal gösterdiğimi düşünüyorum' dedi.

Trump: O ülkeye girmek dünyanın en kolay işi!
Trump: O ülkeye girmek dünyanın en kolay işi!
GİRİŞ 20.09.2019 21:20 GÜNCELLEME 20.09.2019 21:22
Bu Habere 142 Yorum Yapılmış

Trump, Avustralya Başbakanı Scott Morrison ile yaptığı görüşme sonrası Beyaz Saray'da düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu.

 

 

"YENİ YAPTIRIMLAR, ÖNCEKİLERİN ÇOK DAHA ÖTESİNDE"

İran'a yönelik bugün getirilen yaptırımlara ilişkin açıklamalarda bulunan Trump, "İran'a getirilen yaptırımlar, daha öncekilerin çok daha ötesinde." diye konuştu.

 

 

"İRAN'A GİRMEK, DÜNYADAKİ EN KOLAY İŞ"

Trump, İran'a yönelik yaptırımların işe yarayacağına inandığını vurgulayarak, "İran'a girmek dünyadaki en kolay iş. Hemen şu anda İran'a girmeyerek büyük bir itidal gösterdiğimi düşünüyorum." görüşünü paylaştı.

ABD ile İran arasında uzun süredir devam eden gerilim, ABD'nin Suudi Arabistan'ın Aramco petrol tesisine yapılan saldırılardan İran'ı sorumlu tutmasıyla tekrar tırmanmıştı.

İran'a yönelik sık sık askeri operasyon mesajları veren Trump, bugün Oval Ofis'te yaptığı açıklamada İran Merkez Bankası'na yaptırım getirdiklerini duyurmuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 142
  • Tc aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk oyuncağı zannediyor
    Cevapla
  • nadim hatipoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    EŞKİYA DEVLET DAHA NASIL OLUNUR batı insan hakları demokrasi havarisi kafirler bu kelime tam lahey dediğiniz sahte yargılamalık değilmi kafirlere MÜSLÜMAN YARGILAMAK söz konusu oldumu hemen en ağır yargı sonucu ortaya çıkar vay zalim kafirler vay .
    Cevapla
  • cd. 4 yıl önce Şikayet Et
    Girmek kolaydır belki fakat ya çıkmak...
    Cevapla
  • Egeliden 4 yıl önce Şikayet Et
    İran,kovboyların basıp katliam yaptığı kızılderili çadır köylerine benzemez Coni..Öyle bir savaş olur ki abd şehirleri de dahil tüm batı iliklerine kadar hisseder bu savaşı..
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Tabi tabi çok kolay
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı