Tacikistan’da Rus askerlere bıçaklı saldırı

Tacikistan’da görev yapan iki Rus askerin akli dengesi bozuk bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradığı, saldırıda yaralanan askerlerin hastanede tedavi altına alındıkları bildirildi.

Tacikistan’da Rus askerlere bıçaklı saldırı
Tacikistan’da Rus askerlere bıçaklı saldırı
GİRİŞ 21.09.2019 23:44 GÜNCELLEME 21.09.2019 23:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tacikistan İçişleri Bakanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre Rus askerler, akli dengesi bozuk bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı.

 

 

RUS ASKERİNİ BIÇAKLADI

Açıklamada, “Hatlon bölgesinin idari merkezi olan Bohtar kentinde konuşlanan 201. Rus askeri üssünün birliğinde görevli asker, özel işleri nedeniyle birliklerinin dışında, yani kentte iken Bohtar kentinin akli dengesi bozuk olan bir vatandaşının saldırısına uğradı ve birkaç bıçak darbesine maruz kaldı” ifadelerine yer verildi.

 

 

Bakanlığın verdiği bilgiye göre askerlere saldıran şahsın psikiyatrik dispanserde kaydı bulunuyor.

Yaralı askerlerin başkent Duşanbe’deki hastanelerden birine sevk edildiği belirtilirken, durumları hakkında ayrıntıya yer verilmedi.

Rusya Merkezi Askeri Bölge Komutanlığı basın dairesinden yapılan açıklamadaysa 201. Rus askeri üssü komutanlığının Tacikistan İçişleri bölge yetkilileri ile birlikte olayla ilgili tahkikat yaptıkları, yaralanan askerlerin tedavi edildiği, sağlık durumlarının iyi olduğunu ve hayati tehlikesi bulunmadığı bilgisine yer verildi.

KAYNAK: SPUTNİK
YORUMLAR 2
  • Hilal 4 yıl önce Şikayet Et
    Rusların bağımsız bir ülke de ne işi var????
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan kim bilir kime zarar verdiler orda ruslar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yerel seçim; Panorama; Son durum
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak