Trump'tan bir garip tweet! Yorumsuz paylaştı

Twitter'ı çok aktif kullanan ABD Başkanı Donald Trump, bugün yorumsuz bir şekilde iki video paylaştı. Trump'ın paylaştığı videolar Irak'ta devam eden gösterilerle ilgiliydi. Hiçbir yorum yapmadan paylaşılan videolarda göstericiler İran'ın Kerbela Başkonsolosluğu'na saldırırken görülüyor.

GİRİŞ 04.11.2019 10:40 GÜNCELLEME 04.11.2019 11:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Irak'ta hükümet karşıtı gösteriler günlerdir devam ederken dün gece Kerbela kentinde şiddet alevlendi. Bir grup gösterici dün Kerbela'daki İran Başkonsolosluğu önünde gösteri yaparken binanın dış duvarında hasara sebep oldu.

 

Gösteriler devam ederken Kerbela'daki konsolosluk binası önündeki İran bayrağı indirildi. Yerel basın konsolosluk çalışanların ve diplomatların binanın arka kapısından kaçtığını duyurdu.

ABD Başkanı Donald Trump, dün gece yaşanan şiddet olayının görüntülerini 66 milyonu aşkın takipçisine yorum yapmadan paylaştı.

 

YORUMLAR 4
  • selam 4 yıl önce Şikayet Et
    artık kendilerini gizlemiyorlar
    Cevapla
  • Yakup 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne yorumu,biz yaptık demiş işte. Daha ne diyecek. Sonunuz çok beter olur inşaallah. Açlıktan birbirinizi yiyesiniz siyonistler
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Demokrasi getirdikleri yerlerin güzelliğini!!! göstermek içindir.
    Cevapla
  • Eren 4 yıl önce Şikayet Et
    Demokrasi gelebilirdi aslında, hem unutma burası ortadoğu, burada gerçek anlamda demokrasi kurulamaz. Tuhaf olan nedense Irak'ı İrana teslim ettiler. Anlamadık gitti
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt