Rusya'dan İHA duyurusu! Geliştirmeye başladık

Rus hava savunma sistemlerini geliştirme çalışmaları yürüttüklerini belirten Rusya Hava-Uzay Kuvvetleri Komutan Yardımcısı Korgeneral Yuriy Grehov, özellikle insansız hava araçlarını (İHA) imha etme kabiliyetlerini geliştirdiklerini ifade etti.

Rusya'dan İHA duyurusu! Geliştirmeye başladık
Rusya'dan İHA duyurusu! Geliştirmeye başladık
GİRİŞ 10.11.2019 11:26 GÜNCELLEME 10.11.2019 11:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Rus basınına konuşan Grehov, Rusya Hava-Uzay Kuvvetleri'nin İHA'lara karşı koymak için yaptığı geliştirme çalışmalarını anlattı.

Rus mühendislerin diğer ülkelerdeki tüm yenilikleri dikkate alarak mevcut silahları geliştirmeye devam ettiğini kaydeden Grehov, "Şu anda toplu İHA saldırılarıyla mücadele edebilecek hava savunma sistemleri kuruyoruz ve bunlar oldukça etkili" dedi.

Pantsir füze savunma sistemlerinin şu anda havan toplarını ve havada bir noktada sabit duranlar da dahil İHA'ları imha etme kabiliyetine sahip olduğunu söyleyen Grehov, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ancak İHA'ları imha etmek için füze savunma sistemlerinin kullanılması oldukça maliyetli. Bu nedenle askerlerimiz radyo dalgalarıyla müdahale imkanı sunan silahlar kullanıyor."

YORUMLAR 1
  • İnsan 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar şeride ne kadar elleri uzun. Yoketme parçalama makinası üretmede zirve... Tamirde ekleri pek kısa...dünya bu yükü daha fazla taşımaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü