Almanya'da eski cumhurbaşkanının doktor oğlu bıçaklanarak öldürüldü

1984-1994 yıllarında cumhurbaşkanlığı yapan Von Weizsaecker'in oğlu Fritz von Weizsaecker'in görev yaptığı klinikte meydana gelen saldırıya müdahale etmek isteyen bir kişi de ağır yaralandı.

Almanya'da eski cumhurbaşkanının doktor oğlu bıçaklanarak öldürüldü
Almanya'da eski cumhurbaşkanının doktor oğlu bıçaklanarak öldürüldü
GİRİŞ 20.11.2019 01:35 GÜNCELLEME 20.11.2019 01:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Almanya'da 1984-1994 yıllarında cumhurbaşkanlığı yapan Richard von Weizsaecker'in oğlu Fritz von Weizsaecker bıçaklanarak öldürüldü.

Berlin polisinden yapılan açıklamada Schlosspark kliniğinde sunum gerçekleştiren konuşmacının bıçaklı saldırgan tarafından öldürüldüğü, saldırıya müdahale etmek isteyen bir kişinin de ağır yaralı olduğu ifade edildi. 

Açıklamada saldırganın olay yerinde yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.

Alman medyası da ölen kişinin eski Almanya Cumhurbaşkanı Richard von Weizsaecker'in Schlosspark kliniğinde dahiliye bölümünde doktor olarak görev yapan oğlu Fritz von Weizsaecker olduğunu, polisin de bu ismi doğruladığını yazdı.

YORUMLAR 2
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Cavus bey , ne alaka ....daha katil aciklanmadan kesib atmak.... belki kiskanclik dava, belki irkci saldiri, belki eski bir hastasi , belki ir bagimli hasta, ya da ameliyatmasada kalan hastanin ailesi,.....her sey herkez olabilir....kendi acilari kendilerine yetiyor su an
    Cevapla
  • Çavuş 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık olmuş, Almanya sayısı bellisiz terörist ve yandaşlarından bulaşan bir hastalıktır, içinizdeki teröristler asıp, kesmeyi,yıkmayı,talan etmeyi öğretir bu gibi olaylara AB birliği ülkelerde çoğalacak hemen besleyin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor