Trump'tan faiz isyanı! FED'e yüklendi

İsviçre’de düzenlenen Davos Zirvesi’nde konuşan ABD Başkanı Donald Trump, Çin ile ilişkilerinden memnun olduğunu belirttiği açıklamasında yine ABD Merkez Bankası’na (FED) yüklendi.

Trump'tan faiz isyanı! FED'e yüklendi
Trump'tan faiz isyanı! FED'e yüklendi
GİRİŞ 21.01.2020 21:31 GÜNCELLEME 21.01.2020 21:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump, İsviçre’nin Davos kasabasında 50’ncisi düzenlenen ve bu yılki teması İklim Değişikliği olan Dünya Ekonomik Forumu’nda (WEF) konuştu. İki yıl önce Davos’ta dile getirdiği bazı konulara değinen Trump, Çin ve Meksika ile bu ay yaptığı ticaret anlaşmalarının 21’inci yüzyıl için bir model olduğunu söyledi.

Çin’le ABD ilişkilerinin en iyi seviyede olduğuna değinen Trump, Çin’le zor bir yoldan geçtiklerini ancak şu an Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ile olağanüstü bir ilişkisi olduğunu belirterek, “Xi Jinping Çin için var, ben ise ABD için ama bunun dışında birbirimizi seviyoruz” dedi. Trump, ayrıca Çin ile ikinci aşama ticaret anlaşmasına ilişkin müzakerelerin çok kısa sürede başlayacağını söyledi.

Öte yandan Trump, FED’in faizleri çok hızlı yükselttiğini fakat çok yavaş düşürdüğünü belirterek, FED’in karar sürecini hedef aldı.

‘Yeni harika bir başbakanı’ olan İngiltere ile yeni bir anlaşma yapmak için görüşmeye sabırsızlandığını belirten Trump, ABD’nin WEF’te başlatılan 1 trilyon ağaç girişimine katılacağını duyurdu.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • BİLGİNİZE 4 yıl önce Şikayet Et
    Trump ülkesi adına doğru olanı yapıyor. M. Bankaları, ABD dahil bütün dünyada devletlerden bağımsız ama doğrudan İNVEİNDE DÜŞESİ'ne bağlı olarak çalışıyor ve bu sisteme dahil olan bütün devletleri ve devletler üzerinden de bütün insanları faiz yoluyla haraca bağlıyor. Türk halkının faiz yoluyla sömürülmesine itiraz eden Başkan Erdoğan da MB'nın uyguladığı faizi düşürmesini istediğinde, onu MB’na müdahale etmekle ve diktatörlükle suçlayanlar, bilerek yada bilmeyerek Türk halkına ihanet ediyor, İNVEİNDE DÜŞESİ'ne hizmet ediyor. Bir para üzerinden ne kadar faiz alınırsa o paranın değeri o kadar düşer, o parayı kullanan faizle hiç işi olmayan çobanın cebindeki para faiz oranında değer kaybeder.
    Cevapla
  • BİZce 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlık ve insani değerler düşmanı şeytani Siyonistler (İNVEİNDE DÜŞESİ) bu güne kadar MB'nı millileştirmek isteyen bütün devlet adamlarına suikastlar düzenlemiştir, bu sisteme çomak sokan liderleri diktatör ilan etmiştir. Bu açıdan Trump gerçekten çok zor durumda.
    Cevapla
  • metinm 4 yıl önce Şikayet Et
    Bak bak. Merkez bankasına müdahale ediyor. Özerk değilmiydi FED. Bize öyle deyip özerk olan merkez bankasına karışmayın açıklaması yapmıyormuydu bunlar. Batı hiç bir zaman modern olmamıştır. Amerikan sevicilere duyrulur.
    Cevapla
  • Bir Dost 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizin MB sahibi Rotshildler degilmiydi? Hakediyorsunuz...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! SGK anlaşmayı duyurdu
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”