Erdoğan-Putin görüşmesi sonrası Kremlin'den açıklama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin bugün yaptıkları telefon görüşmesinde özellikle Suriye'nin İdlib eyaletindeki son gelişmeleri değerlendirdi. Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada iki liderin tüm anlaşmalara bağlı olduklarını ifade ettikleri belirtildi. Kremlin'den de görüşmeyle ilgili açıklama yapıldı.

GİRİŞ 22.02.2020 06:03 GÜNCELLEME 22.02.2020 10:02
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Kremlin'den görüşmeyle ilgili yapılan açıklamada, Putin ve Erdoğan, İdlib'le ilgili olarak temasları yoğunlaştırma konusunda mutabık kaldığı belirtildi. 

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında yapılan telefon görüşmesiyle ilgili olarak Kremlin'den de açıklama yapıldı.

Açıklamada, iki liderin İdlib'deki gelişmelerle ilgili olarak temasları yoğunlaştırma konusunda mutabık kaldıkları belirtildi.

 

 

AFP, Kremlin’den yapılan açıklamaya dayanarak, "İdlib’de gerginliğin azaltılması, ateşkesin garanti altına alınması ve terörist tehdidin ortadan kaldırılması için karşılıklı temasların yoğunlaştırılması" konusunda iki liderin mutabık kaldığını bildirdi.

YORUMLAR 35
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    15 Temmuzda başarızı olan ABD'de İsrailci DÜŞÜNCE KURULUŞU RAND Corporation Raporu : Orta seviyedeki subaylar rahatsız, ABD sevgisi yüksek muhalefet yaratma (A.GÜL?),Askerlerle yeniden işbirliği sonrası : Emekli askerlerin konuşmaya başlaması, muhalefetin şaha kalkması? Suriyeden yeni bir göç dalgası ve gelen şehitlerle ilgili Türkiyede kaos yaratma, Metin İYİDİL ve 17/25 sanıklarını salıveren hukuk sistemi ile YARGI kabadayılığı, RUSYA ŞİMDİ DE "İDLİB'İ PYD'YE BIRAKACAK ŞEKİLDE PYD İLE ANLAŞTI MI?Libya'nın meşru hükumeti bizden resmi yardım istedi. Ama Üst akıl bizi İdlib'te oyalayıp Libya' daki kuklaya zaman kazandırmak.
    Cevapla
  • Afyonlu Kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru tespitler teşekkürler
    Cevapla
  • _muhami 4 yıl önce Şikayet Et
    Oyalama
    Cevapla
  • burnu uzamış 4 yıl önce Şikayet Et
    putin yalancının teki. milyonlarca insana ne olacağını umursamayan vahşinin biri. vahşiler sadece batıda değil yani.
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Temasların yoğunlaştırılması konusunda anlaşılımış, yani daha fazla toplantı yapılacakmış, bu arada yine gözlem noktalarımıza saldırılar ve rejimin yeni yerler ele geçirdiği haberleri okumaya devam ederiz. Boş boş toplanıp dağılıyorlar!
    Cevapla
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşma yok , ya gözümüzü karartıp gireceğiz , ya da şimdi olduğu gibi , Ruslar rejim kılığında , biz muhalif kılığında çatışmaya devam edeceğiz. Ah hava savunma sistemi ah , elimizi kolumuzu bağlayan o. Uzun ve orta menzil hava savunma sistemimizin olmaması. Ak parti iktidara geldiğinde ilk yazdığım şey oydu. Bu sitenin satırları şahittir. Yemiyeceğiz içmeyeğiz ,sı..... , gece gündüz çalışıp hava savunma sistemi yapmalıyız. Hava savunma sistemin yoksa efelenmenin bir anlamı yok. Her türlü vurulursun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular