'Katil Ahmedinejad ABD'den defol'

İran Devlet Başkanı Mahmut Ahmedinecad yapacağı konuşma öncesinde Birleşmiş Milletler merkezi karşısındaki Jag Hanmerersgold Parkı’nda toplanan yüzlerce İranlı tarafından protesto edildi.

'Katil Ahmedinejad ABD'den defol'
'Katil Ahmedinejad ABD'den defol'
GİRİŞ 23.09.2008 23:09 GÜNCELLEME 23.09.2008 23:09
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

"Katil Ahmedinecad New York’tan Defol", "Terörist Ahmedinecad", "Ahmedinecad İnsan Hakları Suçlusu" şeklinde slogan atan ve pankartlar taşıyan protestocular, Ahmedinecad ve yönetiminin gerçek İranlıları temsil etmediğini iddia ettiler.

-"AHMEDİNECAD İNSANLIK SUÇU İŞLEME REKORU KIRDI"-

İran Devlet Başkanı Ahmedinecad'ın protesto edildiği gösterilerde, ABD’deki İranlı kökenli çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, yaptıkları konuşmalarda, Ahmedinecad’ın işlediği insanlık suçlarıyla rekor kırdığını iddia ettiler. Protestocular, "Ahmedinecad 1980 yılında 'Terminatör' lakabını boşuna almamıştır. Hapishanede yaptığı insanlık dışı işkenceler ve toplu cinayetlerle bu ünvanı kazanmıştır. Ahmedinecad rejimi uluslar arası terörü en fazla destekleyen devlettir. Dünyanın çeşitli ülkelerinde meydana gelmiş 450 terörist saldırının kaynağıdır. Ahmedinecad rejimi İran’daki çeşitli hapishanelerdeki 120 bin siyasi mahkumun ölümünden sorumludur. Irak’ta öldürülen Amerikan askerleri ile Amerikan güçlerine yapılan saldırılardan yüzde 73 sorumlusu Ahmedinecad rejimidir" diye konuştular.

Protestocuların sözcüsü de yaptığı konuşmada Ahmedinecad rejimin aralarında 140 çocuk, 137 eşcinsel ve 133 kadınında bulunduğu kişileri suçsuz olarak idam ettiğini öne iddia ederek, "27 Temmuz 2008’de, Tahran’da bir gecede tam 29 kişiyi birden idam etti. 27 Ağustos 2008’de tam 1600 kişiyi bir gecede tutuklattı. 2007 yılından bugüne, İran’da Ahmedinecad rejimin protesto eden tam 5 bin kişi hala ceza evlerinde" dedi.

ANKA

YORUMLAR 9
  • hasan simsek 15 yıl önce Şikayet Et
    olmamis. bu sivil tolumu bush yeterince para vermemis cunku iran halkini az savunmuslar yazik olmus cok uzucu bush ders cikaramamis
    Cevapla
  • SahinYilmaz 15 yıl önce Şikayet Et
    @ Fatih Kardes. Iranlilar ve Farslilar (Persian) farklidir. Persianlar Sah döneminde Yurtdisina kactilar. Onlar "Iran"´i sürekli Düsman gösteriyorlar. Persianlilarin ayni Yahudi ve Ermeni gibi, iyi calisan Lobisi vardir.
    Cevapla
  • fatih konan 15 yıl önce Şikayet Et
    bir kaç iranlı tanıyorum.... kısa ve net yazacağım tanıdığım iranlılarda ne yürek var ne bilek neden onur çokta partalcılar(yalancı) fakat irandaki iranlılara lafım yok... ahmedi nejad gibi bir lideriniz var yazıklar olsun size onursuzlar. türkiyedeki pkk neyse abd'de protestoya katılan iranlılarında onlardan farkı yok yazıklar olsun...
    Cevapla
  • Zaza_Firat 15 yıl önce Şikayet Et
    Ayhan akin arkadasada aynen katiliyorum. Avrupada bende adam akilli bir iranliya rastlamadim o ülkede yemedikleri halt kalmamiski defolup buralara kadar gelmisler.
    Cevapla
  • fatih dogangunes 15 yıl önce Şikayet Et
    asimile olmus hainler bunlar !. nasil da amerikalilar gibi konusuyorlar bak sen sunlara, bunlar irani ayakustu satarlar ellerine firsat gecse nasilda dilli duduk olmuslarda otuyorlar ya, siz iranli olsaniz nolcak, sizin iranla islamiyetle alakaniz kalmamis zaten , bizde de var tabi boyleleri, ergenekoncu ataturkcu laikcikcikci vs ci cesit cesit biseyciler,,, allah bu tup parazitlerden toplumlari muhafaza etsin onlara firsat vermesin,,,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama