Ehud Barak: Hakan Fidan sırlarımızı İran'a açabilir

İsrail Savunma Bakanı Ehud Barak, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın yeni Başkanı Hakan Fidan'ın İran yanlısı olduğunu öne sürdü ve Tahran'ın İsrail'in sırlarına ulaşmasından endişe ettiğini söyledi.

Ehud Barak: Hakan Fidan sırlarımızı İran'a açabilir
Ehud Barak: Hakan Fidan sırlarımızı İran'a açabilir
GİRİŞ 02.08.2010 10:40 GÜNCELLEME 02.08.2010 10:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İsrail basının haberine göre dün İşçi Partisi'nin bir toplantısına katılan Barak, konuşmasının kaydedildiğinden habersiz, şu ifadelerin kullandı: "Türkiye dost bir ülke ve stratejik bir müttefik. Fakat son haftalarda İran destekçisi bir adam Türkiye Mossad'ının başına atandı. Onların elinde önemli miktarda sırrımızı var. Son iki aydaki izlenimimiz, bu sırları İran'a açabilecekleri şeklinde. Bu da çok rahatsız edici."

İsrail basınına göre Tel Aviv, Türkiye'nin İran'la terörle mücadele alanında yürüttüğü istihbarat paylaşımını genişletmesinden endişe ediyor.

 

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 5
  • murat murathan 13 yıl önce Şikayet Et
    pisrail!. tabiiki her canlının ölümü tadacağı gibi, her saltanatın ve imparatorluğun yok oldugu gibi sizde yok olacaksınız. üzülmeyin ama şanslısınız ki, türkler işinde profesyoneldir. sizin gibi zulüm etmeden anında bitirirler işinizi. tarih bizi her zaman haklı çıkarttı. ey israiloğlulları karşınızdaki hakan beyler. mohaç meydan muharebesinde koca imparatorluğu 2 saatte yok eden komutanın torunlar. eeee ne diyelim. Allah kurtarsın!!!
    Cevapla
  • YusufKUS 13 yıl önce Şikayet Et
    . EDİTÖR’ÜN NOTU: Lütfen bakınız Haber7 yorumları için genel bir ikaz http://www.haber7.com/haber/20080624/Haber-7-yorumlari-icin-genel-ikazlar.php selamlar…
    Cevapla
  • enderr 13 yıl önce Şikayet Et
    bir gün biteceksin ama sonun kötü halde. hitlerden fena bir halde bir yok olma senaryonuz hazır dünyadan bile kaçmaya çalışacaksınız , İSLAM ORDULARI bitirecek sizi KAN İSE KAN CİHAD İSE CİHAD, korkak barbar pisrail
    Cevapla
  • Fatih 13 yıl önce Şikayet Et
    Korkunun ecele faydası yok.... Zamanında çok medhinizi düzüyorlardı istihbarat servisinizin noldu Hakan beye dişiniz geçmiyo galiba.Korkunun ecele faydası Ehudcuğum mühlet,vakit,saat dolduğunda elbet sizide millet olarak okşayan birileri çıkacak bu bize mi nasip olur yoksa irana mı orasını Allah(c.c.) bilir. Ama maalesef kaderden kaçışınız yok. O yüzden bildiğin duaları yapmaya şimdiden başlayınız.
    Cevapla
  • DOST42 13 yıl önce Şikayet Et
    KORKU İRAN DEĞİL. Sizin korktuğunuz İRAN a bilgi değilde PKK ya nasıl destek verdiğinizi deşifre etmesinden korkuyorsunuzdur.Ama adını İRAN koyuyorsunuz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu