İran PKK'ya karakol verdi iddiası

Uzun yıllar PKK ve uzantısı ile savaşan İran, bu sefer açık açık destek vermeye başladı.

İran PKK'ya karakol verdi iddiası
İran PKK'ya karakol verdi iddiası
GİRİŞ 09.08.2012 00:22 GÜNCELLEME 09.08.2012 09:06
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Kanal D Haber'in haberine göre, İran açık şekilde PKK'ya destek vermeye başladı. Ana haber bülteninde yayınlanan haberde, uzun yıllar boyunca PKK ve uzantısı ile savaşan İran'ın, son aylarda bu tavrını değiştirdiği ve PKK'ya destek vermeye başladığı belirtildi. Haberde, İran'ın Jerme Karakolu'nu PKK'ya tahsis ettiği de ifade edildi.

YORUMLAR 68
  • metin yaman 11 yıl önce Şikayet Et
    sonra darbeci her yorum yaptığımızda . neden afganistan ve ırak işgal edildiğinde siz , haber7'de amerikayı lanetleyen yorumlar yapmadınız diye bize sitem ediyor, koçum, sana bir hatırlatma yapayım, afganistan ekim 2001 yılında işgal edildi, haber7 ise 2003 senesinde kuruldu, yani afganistan işgal edildiğinde bu değerli site henüz mevcut değildi. zatı aliniz o yüzden yorumlarımızı göremediniz. ırak mart 2003'de işgal edildiğinde haber7 daha yeni kurulmuş bizler henüz abone olmamıştık efendim 2006 yıllarında abone olduk. zatı muhteremlerinize arz olunur.
    Cevapla
  • metin yaman 11 yıl önce Şikayet Et
    vatandaş darbeci bey, niye israili lanetlemiyorsunuz diye bize sitem ediyor.. allah kur'anı kerimin bir çok ayetinde beni israili lanetmiş... ancak biz zulmün büyüklük ve küçüklüğüne göre sırasıyla lanetliyoruz, çünkü israil 6 ay içerisinde sadece 67 filistinli müslüman kardeşimizi katletmiş ancak iran destekli kardeşiniz beşşaron 6 ayda en az 10.000 masum müslümanı katletmiş, bu duruma göre ilk önce beşşaronu lanetleyeceğiz, sonra, ona bütün hatlarıyla destek veren, devrim muhafızlarını oradaki katliamlara yollayan iranı lanetleyeceğiz, sonra başında 16 metre sarığı olan nasrullatı lanetleyeceğiz, sonra rusları lanetleyeceğiz, sonra çinlileri lanetleyeceğiz sıra isaile gelirse onu da lanetleyeceğiz elbette neden olmasın zaten onlar müseccel lanetlidirler tekrar etmeye gerek olmayabilir.
    Cevapla
  • metin yaman 11 yıl önce Şikayet Et
    darbeci bey orada mısın ?. vatandaş, dededen fransız uşağı beşşaron aleyhinde yaptığım yorumlarda eli tetikte, beni topa tutar , neden afganistan ve ırak işgal edildiği zaman yorumlarınızı göremiyoruz, o halde siz amerika uşağısınız. dd beyefendinin iddiası bu....normalde gerçek gibi görünse de derine indiğinde bu iddia safsata ve felsefeden öteye geçemiyor şöyle ki; afganistan ekim 2001 de işgal edildi, haber7 sitesi 2003 te kuruldu, birinci ittihamında çuvalladı bay dd... ikinci iddiası; ırak işgal edildiğinde neden amerikayı lanetleyen yorumlarınıza rastlamadık diyor, ırak mart 2003 te işgal edildi, haber7 de ocak 2003 te kurulmuş tabi kurulur kurulmaz hemen abone olup yorumlar yazmadık ondan bir kaç sene sonra yani 2006'lı yıllarda yorum yazmaya başladık. dolayısıyla vatandaşın iddiası laf olsun torba dolsundan öteye geçmiyor. benden sana ekmek çıkmaz biraz oku, biraz araştır, seviyeni düzelt sonra bana itiraz et anladın mı bay dd ?
    Cevapla
  • Skywolf 11 yıl önce Şikayet Et
    komik bile değil. pkk destekçisi iran ve suriyenin biricik dostları burada milleti pkk sempatizanlığı ile suçluyor :)), daha komik ve akılsızca bir iddia daha olamazdı sanırım..
    Cevapla
  • mustafa akgül 11 yıl önce Şikayet Et
    pkk sempatizanları ve göbeğinden israile bağlı fitneciler,. bunlar israile bağlı kukla bir pkk devleti kurulması için her şeyi yaparlar.sözde müslüman halkların savunuculuğunu yapıyormuş gibi davranan bu zındıka takımı,büyük israilin kurulması için babalarını tanımazlar.para alırlarmı almazlarmı orasını ben bilmem.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…