TEOG İnkılap sınavı yorumları! Sınav zor muydu kolay mıydı?

2017 TEOG İnkılap soruları nasıldı? Binlerce öğrencinin girdiği ikinci dönem TEOG İnkılap sınav yorumları haberimizin detayında.

GİRİŞ 27.04.2017 11:51 GÜNCELLEME 27.04.2017 11:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TEOG İnkılap yorumları haber7.com'da tartışılıyor. 2017 TEOG İnkılap sınavına giren öğrenciler TEOG İnkılap soruları nasıldı sorusunun yanıtını ve diğer öğrencilerin TEOG yorumlarına haberimizde ulaşabilirler. 1 Milyondan fazla ilköğretim 8.sınıf öğrencisinin katıldığı bu zorlu sınavın üçüncü testi İnkılap alanında olacak. İnkılap alanında 20 soru çözecek öğrencilere 40 dakika süre verildi. Peki TEOG İnkılap soruları nasıldı?

TEOG SINAVI HAKKINDA YORUM YAPMAK VE YORUMLARI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Siz de 2017 TEOG İnkılap sınavı sorularının yorumlarını haberimizin yorum bölümüne yazın milyonlar TEOG soruları ve yorumlarını okusun.

TEOG İNKILAP TARİHİ KONULARI

2.Dönem TEOG Sınavı'nda İnkilap Tarihi Testi'nde öğrenciler şu konulardan sınava girdiler;

1. Ünite – Bir Kahraman Doğuyor
2. Ünite – Milli Uyanış: Yurdumuzun İşgaline Tepkiler
3. Ünite – Ya İstiklal, ya Ölüm
4. Ünite – Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar
5. Ünite- Atatürkçülük

İNKILAP TEOG SINAVI YANLIŞ SORULAR DOĞRU CEVAPLARI GÖTÜRECEK Mİ?

Daha önce yapılan liselere geçiş sınavları ya da üniversite sınavları başta olmak üzere 4 yanlış cevap 1 doğru soruyu götürürken bu uygulama TEOG sınavları için geçerli değil. Yani TEOG İnkılap sınavında soruya yanlış cevap verseniz de doğru olan cevaplarınız bundan olumsuz etkilenmiyor.

27 Nisan perşembe günü yapılan TEOG sınavı Matematik dersi saat 10:10'da başladı. 20 sorunun sorduğu sınav 40 dakika sürdü ve öğrenciler 10:50'de sınavını noktalandırdı.

TEOG Fen bilimleri, İnkılap, İngilizce soru ve cevapları

TEOG İNKILAP SINAV SONUCU

TEOG İnkılap sınavı sonuçlarını öğrenmek isteyen velilerin ve öğrencilerin öncelikle e-okul.meb.gov.tr sayfasına girerek ''Veli Bilgilendirme Sistemi Giriş'' yapmaları gerekmektedir. Ardından Öğrenci T.C. Kimlik No ve Öğrenci Okul No kutucuklarına doğru bilgileri girdikten sonra e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne giriş yapabilirler. e-Okul VBS üzerinden sadece İnkılap TEOG sınav sonuçları değil aynı zamanda öğrencinin en son notları ve en son devamsızlık bilgisine de ulaşılabiliyor.

TEOG Yorumları siz değerli TEOG Öğrencileri tarafından tartışılacak. TEOG İnkilap Tarihi soruları zor muydu? TEOG İnkilap Tarihi soruları kolay mıydı? TEOG İnkilap Tarihi Testi yorumları sınavın hemen arkasından sizlerle..

YORUMLAR 3
  • taner 6 yıl önce Şikayet Et
    ful yaptım cok kolaydı
    Cevapla
  • Teogkurbanı 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok basitti ben sayısalcıyım inkılabı hiç yapamıyorum ama bu sefer full bekliyorum #teog
    Cevapla
  • Bilmem 7 yıl önce Şikayet Et
    Sınav orta düzeyde düşüncenin ölçen bir sinavdi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li Mustafa Bozbey'in 'akraba' atamalarında yeni perde! İlk vukuatı değilmiş!
Gözü dönmüş adam, kadına çocuğunun gözü önünde tekme tokat saldırdı!