İl içi özür tayini bekleyenlere müjde

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, il içi özür tayini bekleyen öğretmenlere yeni bir hak tanınacağını Twitter hesabı üzerinden açıkladı.

İl içi özür tayini bekleyenlere müjde
İl içi özür tayini bekleyenlere müjde
GİRİŞ 08.09.2017 16:29 GÜNCELLEME 09.09.2017 15:04
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin bugün il içi özür tayini bekleyen öğretmenlere yeni bir hak tanınacağını ve öğretmenler için yeni başvuru alınacağını açıkladı.

Değişiklik yapmak isteyenlere ikinci bir hak tanındığını söyleyen Müsteşar Tekin, 15-16 Eylül'de yapılacak başvuruların 17 Eylül'de açıklanacağını Twitter hesabı üzerinden belirtti.

İşte Müsteşar Yusuf Tekin'in attığı o tweetler:

 

 

YORUMLAR 6
  • refet 6 yıl önce Şikayet Et
    il içi ve il dışı tayinlerde atama onayı neden kapalı?
    Cevapla
  • arif 6 yıl önce Şikayet Et
    Benim eşimin 150 puanı var merkeze tayin olamıyor ama merkezde eşimden çok daha düşük puanlı öğretmenler görev yapıyor. Bu işte mantık ve adalet var mı? Adaletsiz bir sistem kurulu. 10-15 yıllık bir branş öğretmeni il merkezine tayin olmayı bekliyor ancak 1-2 yıllık aynı branşta öğretmen il merkezinde görev yapıyor. Nasıl ???
    Cevapla
  • arif 6 yıl önce Şikayet Et
    İl içi ve il dışı diye bir ayrım olmamalı. MEB il müdürlükleri boş kadro olmasına karşın il içi tayinlerinde açmıyor. Tüm okullardaki açık kadroları açmalısınız ve öğretmenler puan üstünlüğüne göre atanabilmeli. Puanı yüksek olan bir öğretmen merkeze tayin olmaya çaba harcıyor ancak merkezde çok düşük puanlı 1-2 yıllık öğretmenler görev yapabiliyor.
    Cevapla
  • vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmenlerin maaşlarını polisler gibi bölgelerin durumuna göre alsalar.
    Cevapla
  • arif 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Müsteşar, hak tanısanız ne olacak. Adaletsizlik içinde adalet yerini mi bulacak? İl içi tayinde 100 puanı olan bir öğretmen il merkezlerine tayin beklemekte iken, İl dışından 10 puanla gelerek il merkezindeki okullara atanan binlerce öğretmen var. Dağ köylerini yıllarca bekleyen öğretmenlere yazık değil mi? Yıllarca fedakarlık yapıp 100-200 puanı oluyor ancak il dışından gelen yeni atanmış bir öğretmen il dışı tayin sürecinde kolayca merkeze gelebiliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı