E-Okul 1 yazılı sınav sonuçları açıkladı! Tıkla öğren

Okulların açılması ile birlikte öğrenciler yoğun bir ders temposuna girdi. 2017 - 2018 birinci dönem ilk sınavları düzenlendi. Öğrenciler e-Okul üzerinden sınav sonuçlarını sorgulamaya başladı. İşte e-okul 1. yazılı sınav sonuçları ve sözlü puanları...

E-Okul 1 yazılı sınav sonuçları açıkladı! Tıkla öğren
E-Okul 1 yazılı sınav sonuçları açıkladı! Tıkla öğren
GİRİŞ 28.11.2017 17:30 GÜNCELLEME 28.11.2017 17:31
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından erişime açılan e-okul sınav sonuç sayfasına giriş nasıl yapılır. 2017 - 2018 birinci dönem ilk sınavları düzenlenmeye başladı. Özellikle öğrenciler ve veliler e-okul giriş sayfası üzerinden birinci sınav notları ve sözlü notlarını öğrenmeye çalışıyor.

Peki e-okul sınav sonuçları sayfasında birinci yazlı ve sözlü puanları açıklandı mı? 15 Tatile az bir zaman kala sınav notlarını merak eden öğrenciler MEB sayfasını sorgu işlemleri ve devamsızlık durumuna bakmaya başladı.

İşte 2017 e-okul sınav sonuçları sorgulama ekranı ve birinci yazılı sınav puanları

E-OKUL SINAV SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

E-OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİNE (VBS) NASIL GİRİŞ YAPILIR?

E-okul veli bilgilendirme sisteminde;

1)Türkiye Cumhuriyeti (TC) kimlik numarası
2)Okul numarası
3)Birkaç güvenlik sorusu yanıtlanarak sisteme kolayca giriş yapılabilmektedir.

Ardından E-okul sınav sonuçlarını öğrenmek için not durumu üzerinden bilgilerinizi kontrol edebilirsiniz. Bu sayede birinci yazılı sınav ve sözlü notlarını görebilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığının sunmuş olduğu E-okul veli bilgilendirme sistemi sayesinde, öğrencilere ait not ve devamsızlık bilgisine kolay ve hızlı bir şekilde en güncel haliyle ulaşabilmek mümkün. Bu sistem öğrencilerle birlikte veliler için de oluşturulmuştur. E-okul sisteminde süreç, öğrencinin okula başlaması ile başlar, öğrencinin mezuniyetine kadar devam eder. E-okul veli bilgilendirme sistemine, resmi web sitesi olan https://e-okul.meb.gov.tr/ üzerinden erişilebilmektedir.  Böylece öğrenci numaraları ve T.C.kimlik numaraları ile giriş yapılarak bu sistemden en etkin ve verimli şekilde yararlanılabilmektedir.

15 TATİL NE ZAMAN?

MEB takvimde yer alan tarihlere göre 15 tatil yani ikinci kanaat dönemi yarıyıl tatili, 22 Ocak 2018 - 2 Şubat 2018 tarihleri arasında olacak. Sömestr tatili yani ikinci kanaat dönemi ise 5 Şubat 2018 Pazartesi başlayacak.

YORUMLAR 78
  • ümügülsüm 5 yıl önce Şikayet Et
    yazılı sonuçları
    Cevapla
  • BERAY NUR 5 yıl önce Şikayet Et
    Ama f sınıfıyla ilgili birşey yoki gösteriyorsunuz işte sizde böyle birisinizya ben 10 yaşındayım sorarsanız bu kadarmısınız sizde
    Cevapla
  • seher 5 yıl önce Şikayet Et
    Sinav sonuclari 5A
    Cevapla
  • Yağmur 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben 5-A sınıfındanım
    Cevapla
  • ay$e Melek I 5 yıl önce Şikayet Et
    Kac
    Cevapla
  • Medine 5 yıl önce Şikayet Et
    Giriş yapamıyorum
    Cevapla
  • Medine 5 yıl önce Şikayet Et
    Giriş yapamıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor