Adana'nın gururu olmuştu! Kaymakam ziyaret etti

LGS 2018 sınavında 500 tam puan alan Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Azra Kargı başarısından dolayı, Çukurova Kaymakamı, Adana İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü, Adana ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Başkanı tarafından ziyaret edildi.

Adana'nın gururu olmuştu! Kaymakam ziyaret etti
Adana'nın gururu olmuştu! Kaymakam ziyaret etti
GİRİŞ 27.06.2018 15:30 GÜNCELLEME 27.06.2018 16:08
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

LGS 2018 sınavında 500 tam puan alan Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Azra Kargı başarısından dolayı Çukurova Kaymakamı Osman Sarı, Adana İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayati Koca, Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı, Adana ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Başkanı Veyis Şahin tarafından ziyaret edildi. Azra Kargı, babası Beşir Kargı ve Okul Müdürü Bilal Ekizoğlu tebrik edildi.

Adana Çukurova Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Azra Kargı, bu yıl ilk kez yapılan LGS'de tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puanla Türkiye birincisi olmuştu.

 

 

Azra Kargı,  22 Kasım 2004 tarihinde Adana doğdu. Babası Beşir Kamil KARGI, TÜİK'te Elektrik Elektronik Mühendisi ve annesi Afihan KARGI, İstatistik bölümü mezunu bir ev hanımıdır. 

İlkokulu Emine Sapmaz İlkokulunda okudu.

3. sınıftan itibaren de Adana Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi. Ortaokulu Çukurova'nın parlayan yıldızı Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulunda okudu. 2017 Devlet Parasız ve Yatılılık Bursluluk Sınavında 500 Tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.

2018 LGS sınavında tüm soruları doğru yapıp 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi Oldu. Azra Kargı Lise olarak tercihini İmam Hatip Lisesinden yana kullanacak. Tercih olarak İstanbul  Kartal Anadolu Lisesini tercih edecek. Azra'nın Türkiye birinciliği İmam Hatipliler için anlamlı ve güzel bir mesaj oldu.

Okul Müdürü Bilal Osman Ekizoğlu: Okulumuz 2015 Eylül ayında eğitim öğretime başladı. Okulumuzun kurucu müdürlüğünü yaptım. Kuruluş aşamasında hedefimiz  Marka bir İmam Hatip oluşturup üçüncü yılımızın sonunda  Adananın en iyi üç okulunun arasına girmekti. Rabbime hamd olsun üçüncü yılımızın sonunda Adananın en iyi Ortaokulu ve Türkiyenin en başarılı İmam Hatip Ortaokulu olduk. İmam Hatip Davası İslam davasıdır,  Bir toplumun medeniyet inşasıdır. Biz bu aşk ve sevgiyle bu davaya hizmet ediyoruz. İnşallah İmam Hatipler çok daha iyi başarılara çok kısa bir zamanda ulaşacaktır.

YORUMLAR 11
  • AYTEKİN TAMER 5 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle İmamhatip ve İmamhatiplilerin adını Türk Eğitim tarihine altın harflerle yazdıran Azra kızımızı, O'nu yetiştiren, her türlü desteği esirgemeyen ailesini, öğretmenlerini, okul idaresini, sınıf ve rehber öğretmenlerini ve tüm okul çalışanlarını can-ı gönülden tebrik ediyorum. Azra kızımıza bundan sonraki eğitim hayatında Rabbimden daha nice başarılar diliyorum.
    Cevapla
  • Ziyaretçi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu okulun değil öğrencinin başarısıdır. Tebrik ediyorum seni bir imam hatip mezunu olarak
    Cevapla
  • AYTEKİN TAMER 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim sen nasıl imamhatip mezunusun. O zaman okullara ve öğretmenlere hiç gerek yok. Şüphesiz ki öğrencimiz çok gayretli ve çalışkandı. Bunda ailesinin katkısı yadsınamaz. Fakat okulun ve öğretmenlerinin emekleri de gözardı edilemez.
    Cevapla
  • Kazım canan 5 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ediyorum öğrencilerimizi çocuklarımız ülkemizin geleceği yarınlarımız Allah zihin açıklığı versin tüm evlatlarımıza
    Cevapla
  • Hasan yıldız 5 yıl önce Şikayet Et
    kardeşimizi tebrik ediyorum
    Cevapla
  • Ali yılmaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun Allah muvaffak eylesin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi