21 Temmuz bütünleme AÖF 3.ders sınav giriş yerleri belli oldu mu?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF 3 ders sınav yerleri belli oldu mu? Mezun olmak için en fazla 3 dersi kalan öğrencilerin girdiği AÖF 3 ders sınavı giriş belgesi öğrenme sayfası ve tüm merak edilenler haberimizde...

21 Temmuz bütünleme AÖF 3.ders sınav giriş yerleri belli oldu mu?
21 Temmuz bütünleme AÖF 3.ders sınav giriş yerleri belli oldu mu?
GİRİŞ 13.07.2018 12:34 GÜNCELLEME 13.07.2018 12:34

Bu senenin son AÖF sınavı için geri sayım başladı. 21 Temmuz tarihlerinde Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan AÖF 3 ders sınavı giriş belgesini öğrenmek isteyen öğrenciler gözünü resmi açıklamalara çevirdi. Mezun olmak isteyen ve üç dersi kalanların gireceği AÖF bütünleme sınavı için heyecan dorukta.

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ NASIL ÖĞRENİLİR?

 

AÖF 3 ders sınavı giriş yerleri henüz açıklanmadı. Önümüzdeki hafta içinde açıklanması beklenen sınav giriş belgeleri AÖF sitesi üzerinden sorgulanabilecek. Sınava girerken AÖF sitesi üzerinden alınan giriş belgesi ve kimlik bulundurmak zorunlu. Aksi takdirde sınava girilemez. 

2018 AÖF üç ders sınavı giriş yerinizi öğrenmek için tıklayınız

AÖF ÜÇ DERS SINAVI HANGİ İLLERDE YAPILACAK?

Türkiye’de üç ders sınavının yapılacağı Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Konya, Samsun, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa büroları 22 Temmuz 2017 Cumartesi günü 10.00 – 15.00 saatleri arasında açık olacaktır. Türkiye Programlarına kayıtlı bulunan ve halen cezaevinde/tutukevinde olup "Üç Ders Sınavı"na girme hakkı olan öğrencinin sınavı, bulunduğu ildeki cezaevinde/tutukevinde yapılır.

2018 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile Üç Ders Sınavı 21 Temmuz 2018 Cumartesi aynı gün yapılacaktır.

Dikey Geçiş Sınavı: 21 Temmuz 2018 Cumartesi Saat:10:00

Üç Ders Sınavı: 21 Temmuz 2018 Cumartesi Saat:15:00

Her iki sınava katılmak isteyen adaylar Dikey Geçiş Sınav merkezi ile Üç Ders sınav merkezini aynı il seçmelidirler.ÖSYM Aday İşlemleri DGS Sınav Merkezi tercihi sırasında yukarıda yer alan üç ders sınav merkezlerini tercih etmelidirler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!