Bekçilik sınavı ne zaman ve saat kaçta? Bekçilik sınavı giriş belgesi sorgulama!

Bekçilik sınavı için tüm dayları heyecanlı bir bekleyiş başladı. 2019/2. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı hazırlıklarını tamamlayan adaylar sınav giriş belgelerini çıkartarak sınav merkezlerine gitmek için son hazırlıklarını tamamlıyor. Peki 2019/2. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı ne zaman ve saat kaçta? Bekçilik sınavı giriş belgesi nasıl alınır? Sınavda hangi konudan kaç soru çıkacak? Tüm soruların cevabı haberimizde...

Bekçilik sınavı ne zaman ve saat kaçta? Bekçilik sınavı giriş belgesi sorgulama!
Bekçilik sınavı ne zaman ve saat kaçta? Bekçilik sınavı giriş belgesi sorgulama!
GİRİŞ 24.08.2019 17:38 GÜNCELLEME 24.08.2019 17:40

Bekçi olmak isteyen adaylar 2019/2. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı için hazırlıklarını tamamladı. Sınav giriş belgelerini hazırlayıp sınava girecek olan binlerce vatandaş, gözünü sınavın başlayacağı saate çevirdi. Peki 2019/2. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı ne zaman saat kaçta yapılacak? Bekçilik sınavı giriş belgesi nasıl alınır hepsi detayları ile haberimizde.

 

 

BEKÇİLİK SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

2019/2. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı 24 Ağustos tarihinde saat 14.00'te gerçekleştirilecek. Tüm adaylar sınavların yapılacağı merkezlere giderek, toplamda 100 soruluk sınava tabi tutulacak.

 

 

,

BEKÇİLİK SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

2019/2. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı'na girecek olan vatandaşlar, sınava girerken mutlaka kimlik ve sınav giriş belgelerini yanlarında bulundurmaları gerekiyor. Bekçilik sınavına girmeden önce tüm adaylar, bekçilik sınav giriş belgesini pa.edu.tr ya da MEB. üzerinde kolayca alabilirler:

Ayrıca MEB üzerinden bekçilik sınavı giriş belgesi almak isteyen adayların sisteme E- Devlet üzerinden giriş yapması gerekiyor. Bu neden ötürü E- Devlet şifresi olmayan vatandaşların daha öncesinde E- Devlet şifresi almaları gerekiyor.

BEKÇİLİK SINAVI GİRİŞ BELGESİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

BEKÇİLİK SINAV KONU DAĞILIMI

Türkçe (Ortaöğretim düzeyi) 20

Sosyal Bilgiler (İlköğretim düzeyi) 15

Fen Bilgisi (İlköğretim düzeyi) 15

Hayat Bilgisi (İlköğretim düzeyi) 15

Matematik (İlköğretim düzeyi) 15

Genel Kültür (Ortaöğretim düzeyi) 20

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
İzmir'de deprem!