2019 AÖF vize sınav yerleri açıklandı mı? AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır?

AÖF sınav yerlerine dair Anadolu Üniversitesi sorgulama ekranı en çok ziyaret edilen sayfa oldu. 2019 - 2020 AÖF sınav takvimine göre Aralık ayında düzenlenecek AÖF güz dönemi vize sınavları için geri sayım başladı. Peki günlerdir sınava hazırlanan üniversite öğrencileri için AÖF sınav giriş belgesi ne zaman erişime açılacak?

2019 AÖF vize sınav yerleri açıklandı mı? AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır?
2019 AÖF vize sınav yerleri açıklandı mı? AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır?
GİRİŞ 06.12.2019 11:36 GÜNCELLEME 06.12.2019 11:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından düzenlenecek olan 2019 AÖF güz dönemi sınav takvimi yayımlandı. Sınav için hazırlıklarını sürdüren açıktan üniversite okuyan öğrenciler AÖF sınav yerleri için gözünü sorgulama sayfasına çevirdi. Geçtiğimiz sene sınava 1 hafta kala yayınlanan AÖF sınav giriş belgesinin 6 Aralık cuma günü erişime açılması bekleniyor.

AÖF SINAV YERLERİ NASIL ÖĞRENİLİR?

Açıktan üniversite okuyan öğrenciler 2019 - 2020 AÖF sınav yerlerini www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresine erişim sağladıktan sonra "Öğrenci Girişi" bölümünde "TC kimlik no" ve "Şifre" bilgisini doğru girmesinin ardından "Sınav Giriş Belgesi" görüntüleme bölümünde öğrenebilir.

AÖF SINAV TARİHLERİ

AÖF güz dönemi içerisinde ilk ara sınavlar 14-15 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek. AÖF güz dönemi sonu sınavları ise 18-19 Ocak tarihleri arasında yapılacak.

SINAV GİRİŞ YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANIR?

 

AÖF sınav yerleri henüz açıklanmadı. Daha önceki sınavlara baktığımızda, sınav giriş belgesi sınav tarihinden 1 hafta önce açıklanmıştı. Buna göre AÖF sınav giriş yerlerinin aralık ayının ilk haftası yayımlanacağı tahmin ediliyor.

 
YORUMLAR 2
  • Erdi 4 yıl önce Şikayet Et
    sınava yine çalışamadık iyi mi :D
    Cevapla
  • Ahmet Seren 4 yıl önce Şikayet Et
    eyvah eyvah az kalsın unutuyordum sınavı :D
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!
İYİ Parti'nin İBB adayı Kavuncu CHP-DEM ittifakına değindi ve asıl amaçlarını açıkladı...