AUZEF 2019-20 yarıyıl telafi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sınav soruları yayınlandı mı?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi sınavları 15-16 Şubat tarihlerinde iki oturum halinde yapılacak. Telafi sınavına girecek öğrenciler, şimdiden sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi beklemeye başladı. Öğrencilerin merakla beklediği AUZEF telafi sınav sonuçları ne zaman açıklanır, sınav soruları yayınlandı mı?

AUZEF 2019-20 yarıyıl telafi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sınav soruları yayınlandı mı?
AUZEF 2019-20 yarıyıl telafi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sınav soruları yayınlandı mı?
GİRİŞ 15.02.2020 20:39 GÜNCELLEME 15.02.2020 20:39

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesinde yapılan final sınavları, sonucunda geçer not alamayan öğrenciler için 15-16 Şubat tarihlerinde telafi sınavları başlıyor. İki ayrı oturum halinde gerçekleşecek sınavlar bu Cumartesi ve Pazar günü düzenlenecek. Not ortalamasını yükseltmek, kaldıkları dersleri verebilmek ve mezun olmak için telafi sınavına girecek öğrenciler sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi araştırmaya şimdiden başladı. İşte 2019-20 yarıyılı AUZEF telafi sınavı sonuçlarının açıklanacağı tarih…

 

AUZEF TELAFİ SINAVI SONUÇLARI TARİHİ

İstanbul Üniversitesi tarafından açıklanacak sonuçlarla ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Ancak geride bıraktığımız dönemde sınav sonuçları 2 hafta içinde açıklanmıştı. Bu durumda sonuçların 2-6 Mart tarihleri arasında açıklanması bekleniyor.

AUZEF TELAFİ SINAV SORULARI-CEVAPLARI 

2019-20 yarıyılı AUZEF telafi sınavına giren öğrenciler sınavda sorulan soruları ve cevapların açıklanıp açıklanmayacağını araştırıyor. Daha önce AUZEF sınav soruları iki gün içinde öğrencilerin erişimine açılıyordu. Şimdi ise bu süre değişkenlik göstermek ile birlikte sorular ve cevapların açıklanması 7 gün sürüyor. Sınavda çıkan soruların cevaplarını merak eden öğrenciler cevaplara İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Öğrenci ekranından ulaşabilirler.

 

AUZEF 2020 KAYIT YENİLEME TARİHLERİ

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesinde (AUZEF) kayıtlarını yenilemek isteyen öğrenciler 9-13 Mart arasında İstanbul Üniversitesi Öğrenci ekranından kayıtlarını yenileyebilirler. 23 Mart’ta başlayacak olan yeni dönemde vize,final ve telafi sınavı tarihleri şu şekilde:

BAHAR DÖNEMİ VİZE SINAVI 9-10 MAYIS 2020

BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAVI 4-5 TEMMUZ 2020

BAHAR DÖNEMİ TELAFİ SINAVI 8-9 AĞUSTOS 2020

MEZUNİYET İÇİN TEK DERS SINAVI 5 EYLÜL 2020

AUZEF TELAFİ SINAVI DETAYLARI

Telafi sınavına girmek isteyen öğrencilerin final sınavlardan FF, DD, DC harf notunu almış olmaları gerekmektedir. AUZEF telafi sınavlarında öğrenciler bir dönem boyunca gördükleri konulardan sorumlu tutulurlar. Öğrenciler telafi sınavlarına tercih ettikleri sınav merkezinden katılmak zorundadır. Belirlenen akademik takvime göre öğrenciler sınavlara Cumartesi veya Pazar girebilmektedir. Açık ve Uzaktan Öğretim telafi sınavları aksi belirtilmediği takdirde 20 sorudan oluşur. Sınava giren öğrenciler telafi sonuçlarına İstanbul Üniversitesi AUZEF internet sitesinin ‘Öğrenci Ekranı bölümünden ulaşabilirler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!