Bakan Selçuk'tan uzaktan eğitim açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ''Uzaktan eğitimle ilgili olarak tüm süreci hafta içi size simülasyonlar ile anlatacağız. Derslerin nasıl izleyeceğini, hangi kanallardan yayın alabileceğinizi, EBA’nın kullanımını örnek videolarla aktaracağız.'' dedi.

Bakan Selçuk'tan uzaktan eğitim açıklaması
Bakan Selçuk'tan uzaktan eğitim açıklaması
GİRİŞ 14.03.2020 09:40 GÜNCELLEME 14.03.2020 10:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimiz bugünden itibaren evdeler. Bir sonraki hafta uzaktan eğitim başlıyor. Ailelerimizin bizimle işbirliği içinde olmaları çok önemli. Biz gerekli altyapıyı ulusal ölçekte sağladık; velilerimizin de katılımıyla eğitimi zenginleştireceğiz. Uzaktan eğitimle ilgili olarak tüm süreci hafta içi size simülasyonlar ile anlatacağız. Dersleri nasıl izleyeceğinizi, hangi kanallardan yayın alabileceğinizi, EBA'nın kullanımını örnek videolarla aktaracağız" ifadelerini kullandı.

 

 

 

YORUMLAR 4
  • yiğido 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakan Okul Tuvaletlerinde sabun yok sabun. Ankara Hasanoğlan dr. Ahmet K. Mıhcıoğlu okulunda sabun yok. milli eğitim müdürü gelmeden önce aranıyor, sabun konuluyor sonrası yine yok. müdür hizmetlilere söz geçiremiyor.
    Cevapla
  • Nnn 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsallah karisik duzen kalkar
    Cevapla
  • Tacettin 4 yıl önce Şikayet Et
    Bakanım kendinizi çok yıpratmayın. Çok fazla da üzülmeyin. Nankörlük diz boyunu geçti hainliğe doğru yükseliyor. Yapılanlar görülmüyor. Aha örnek reis. Adam ömrünü tüketti bu ülke için gene de yaranamıyor kimseye. Siz de çok yormayın kendinizi. Derdi ders olan arayıp bulur ulaşır ona.
    Cevapla
  • ney 4 yıl önce Şikayet Et
    tam bir saman yığını yorum yapmışsın.. ülken için yorulmazsan CHP gibi hizmet etmeyen gevşekler gibi olursun..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar