Karaman'da eğitime arsa desteği

Hazal Bisküvi Onursal Yönetim Kurulu Başkanı Hacı İbrahim Kodabey, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’ne arsa bağışladı.

Karaman'da eğitime arsa desteği
Karaman'da eğitime arsa desteği
GİRİŞ 16.06.2009 11:26 GÜNCELLEME 16.06.2009 11:26

Bünyamin KATIRCI'nın haberi

Karaman Hazal Bisküvi ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Onursal Başkanı Sayın Hacı İbrahim Kodabey, eğitim-öğretim, araştırma ve hizmet faaliyetlerinde değerlendirilmek üzere Larende’de Yenişehir Mahallesi Kılbasan Yolu üzerindeki 9067 m2 arsasını KMÜ’ye bağışladı.

Şirket çalışanların da katıldığı toplantıda arsa üniversiteye bağışlandı. Toplantıya KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Rektör Yrd. Prof. Dr. Mehmet Karataş ve KMÜ Genel Sekreteri Ahmet Tüfekçi ile Hacı İbrahim Kodabey, oğulları Mehmet Kodabey ve Sadi Kodabey de katıldı. Samimi ve verimli görüşmelerin yaşandığı toplantıda Hacı İbrahim Kodabey tarafından tapunun sunulmasının ardından, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen de üniversite adına Hacı İbrahim Kodabey’e bir teşekkür plaketi sundu.

Toplantıda KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Hacı İbrahim Kodabey’in her zaman Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesinin gönlünde yaşamaya devam edeceğini söyledi. Gökmen, vermenin asaleti, verildiğinde yaşanan mutluluğun yüceliği konusunda örnekler vererek yaptığı konuşmada duygulu anlar da yaşadı.

Hacı İbrahim Kodabey, Karaman’daki üniversiteye her kesimden Karaman’lının sahip çıkması gerektiğini, Hazal Bisküvi ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi çalışanlarının üniversiteye her zaman destek vermeye hazır olduğunu ifade etti. Üniversitenin her alanda örnek bir kurum olduğu için arsayı üniversiteye bağışladıklarını belirtti. Firma çalışanlarının, üniversitenin her faaliyetini izlediğini, örnek bir kuruluş niteliğindeki üniversitenin çalışmalarına fiziki anlamda destek verilmesinden gurur duyduklarını ifade etti.

Hazal Bisküvi ve Gıda Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Kodabey, babasının yaptığı bu anlamlı davranışından dolayı büyük onur duyduklarını, üniversiteye her konuda destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi sona erdi!
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!