Öğretmen atamaları gerçekleşti / Tıkla-Öğren

MEB merakla beklenen eş durumu ve özür atamalarını yaptı...

Öğretmen atamaları gerçekleşti / Tıkla-Öğren
Öğretmen atamaları gerçekleşti / Tıkla-Öğren
GİRİŞ 08.02.2013 22:42 GÜNCELLEME 09.02.2013 10:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Öğretmenlere müjde! Şubat ayı öğretmen atama sonuçları açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığı , Şubat ayı için özür ve eş durumu atama işlemlerini gerçekleştirdi.

MEB 'in sitesinde; "2013 Yılı Özür Durumuna Bağlı Şubat Dönemi Yer Değiştirme Sonuçlandı" şeklinde duyuru yapıldı.

ATAMA SONUCUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

 

YORUMLAR 3
  • hursit dilaver 11 yıl önce Şikayet Et
    kaos 77 vatandaşımıza. o kanun zaten imam hatipleri kapatmak için 28 şubatta yapılmıştı. şimdi aslına döndü. ne demek yani imam hatipin orta kısmını açmak için bunlar oluyor.. doğrusu şimdi yapıldı..etme bulma dünyası işte..bu dedi neye benziyor bilirmisin. 2-3 yıl önce chp, anayasa mahkemesine müracaat edip belediyelerin talebelere verdiği bursu kestirmişti.talebeler de, tabi bu tgb dedikleri yarısı talebe olan aslan parçaları da gittiler akp önünde protesto yaptılar. kafaları bu kadar işte.. tabi,koyun gibi güdülmek ruhlarında var. hemen akp ye bağırıp çağırdılar.seninki de aynen öyle.. imam hatipi bahane etme..chpye kabahat bul.wahsibatılıco öyle diyor,benden aktarması..bilirsin o ne derse doğrudur.
    Cevapla
  • kaos77 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH sizi bildiği gibi yapsın. sırf ımam hatipin orta kısmını açmak için sınıf öğretmenlerini harcadılar bilmeyenler olabilir 5 yıllık ilkokul oldu 4 yıl yanı her 5 öğretmenden 1 i fazla oldu sorun burda başladı. mecburi hizmet güyaa 3 yıl yeni sistemde 20 sene çalışşsa ancak memleketinin ücra bir köşesinde yer bulabilir sınıfçı. bugünde güyaa eş durumundan atama yapıldı ama sınıfçıya yapılmadı boş yer yokki yapılsın eşlerin biri bir yerde öteki bir yerde kaldı ve bu sistemle 10 sene ayrı kalırlar, kadrolar dolu olduğu için yeni okuldan mezun olanların hele hiç şansı yok yol yakınken okulu bıraksınlar. durum bundan ibaret söyleyecek söz bulamıyorum ancak bu kadar olur.
    Cevapla
  • abdullah şahin 11 yıl önce Şikayet Et
    başlık düzeltilmeli..... öğretmen atamaları değil eş durumu ve özür grubu atamaları sonuçlandı yazılmalı...atama ilk atama gibi gösterilmemeli...şubatta ilk atama alabilmek için mücadele eden öğretmen arkadaşlarımız var...lütfen dikkat edelim bu konuya sayın editörler...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık