Kara Sevda 31. son bölüm STAR tv izle! (18 Mayıs 2016-Çarşamba)

Kara Sevda 31.bölüm 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de ekranlara gelen Kara Sevda 31. bölümüyle 18 Mayıs 2016 çarşamba günü ekranlara gelecek. Kara Sevda yeni bölümde neler yaşanacak? Nihan'dan Kemal'e sitem dolu sözler-Kara Sevda 31.bölüm fragmanlarına ve yeni bölüme haber7.com'dan ulaşabilirsiniz.

Kara Sevda 31. son bölüm STAR tv izle! (18 Mayıs 2016-Çarşamba)
Kara Sevda 31. son bölüm STAR tv izle! (18 Mayıs 2016-Çarşamba)
GİRİŞ 19.05.2016 08:51 GÜNCELLEME 19.05.2016 11:30

Kara Sevda 31.bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de ekranlara gelen Kara Sevda 31. bölümüyle 18 Mayıs 2016 çarşamba günü ekranlara gelecek. Kara Sevda yeni bölümde neler yaşanacak? Kara Sevda son bölümde Emir ve Nihan'ı öldürmek isteyen kim? Kara Sevda 31.bölüm fragmanına ve son bölüm özetine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Kara Sevda yeni sezonda Star Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya başladı. Yönetmenliğini Hilal Saral'ın yaptığı dizinin senaryosu Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'e ait. Kemal ve Nihan'ın aralarındaki aşk hikayasini konu alan dizi yayınlandığı ilk günden itibaren dizi severlerin beğenisini toplamayı başardı. Başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün yer aldığı dizi Kara Sevda bu hafta 31.bölümüyle ekranlara gelecek. 

Kara Sevda 31.bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Emir vurulacak mı? Kara Sevda yeni bölümde heyecan dorukta. Bu akşam yayınlanacak Kara Sevda yeni bölümde neler yaşanacak? Emir'in kardeşi kim? İşte heyecanla beklenen Kara Sevda 31. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 

KARA SEVDA 32. BÖLÜM (25 MAYIS ÇARŞAMBA)

KARA SEVDA 31. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Kara Sevda 31. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz. 

KARA SEVDA 31. BÖLÜM İZLE

Kara Sevda 30. bölüm özeti

Zeynep, Emir'in yatak odasında yakalanmasının üzerine, önce Nihan'ın sonra Kemal'in sorularıyla köşeye sıkışır. Bu durumdan kurtulması her zamanki kadar kolay olmayacaktır. 

Kemal, Zeynep'le ilgili şokunu atlatamamışken Nihan ve Emir'i aynı odada görmenin etkisiyle darmadağın olur. Kemal bundan sonra kalbinin kırıklığını öfkesiyle onaracaktır. 

Bu arada Leyla, yaşadıkları karşısında Kemal'e yeni bir pencere açmak ister. Kalbini ve yüzünü başka yana çevirmesi gerektiğini düşünmektedir. 

Önder kızı için endişelidir ve Nihan'ı Emir'den uzak, Kemal'e yakın tutmak ister. Planını uygulamak için harekete geçer. Nihan iş dünyasına giriş yapar. 

Nihan'ın Zeynep'le ilgili şüpheleri giderek artmaktadır. Zeynep Nihan'ın dikkatini çektikçe, Emir de Nihan'ı kazanmak üzereyken kaybetmekten korkar. Zeynep'e verdiği sözü bozmak üzeredir. 

Kemal, Nihan'ın çevresinde olmasından rahatsızdır. Ona olan öfkesini artık dizginleyemez. Nihan'sa Kemal ve Asu'nun kaçınılmaz olarak yakınlaşmalarını izlemek zorunda kalır. Emir Nihan'la mutlu evlilik oyununu sürdürürken, günün sonunda ikisinin evliliğine dair Kemal’in soruları tamamen tükenecektir. 

Emir Zeynep’le ilgili kesin kararını verdiğinde Zeynep bir tek Kemal’den yardım ister. Aynı sırada Emir ve Nihan için de günün rengi değişir. Onları bekleyen tehlikeden habersiz, elleri kolları bağlı kalacakları bir tuzağa doğru çekilirler.

Kara Sevda oyuncu kadrosu:

Kemal: Burak Özçivit
Nihan: Neslihan Atagül
Emir: Kaan Urgancıoğlu
Leyla: Zerrin Tekindor
Önder: Kürşat Alnıaçık
Galip: Burak Sergen
Hüseyin: Orhan Güner
Vildan: Neşe Baykent
Ozan: Barış Alpaykut
Asu: Melisa Aslı Pamuk
Fehime: Zeyno Eracar
Zeynep: Hazal Filiz Köse
Tarık: Rüzgar Aksoy
Banu: Çağla Demir
Salih: Gökay Müftüoğlu
Yasemin: Nihan Aşıcı
Hakkı: Metin Coşkun

Burak Özçivit : Kemal Soydere

Maden mühendisi. Yeniköy'ün kıt kanaat dünyasının, yolun öte yanının, mahallenin çocuğu. Berber Hüseyin ile ev hanımı Fehime'nin üç çocuğundan biri. Tarık'ın kıskandığı kardeşi, Zeynep'in hayran olduğu abisi. Nihan ile 2010 yılında tesadüfen karşılaşarak sevgili olur. Evlenme teklif edeceği zaman Nihan'ın kardeşi Ozan'ın bir kadını öldürmesi ve bu olayı gizlemesi için Emir'le evlenmek zorunda kalması nedeniyle Nihan'ın evlenme teklifini maddiyata dayandırarak reddetmesi üzerine İstanbul'u terk ederek Zonguldak'a madende mühendis olarak çalışmak için gider. İş sırasında patronu ile maden ocağının içini kontrol ederken meydana gelen göçükte patronunu kurtarması ve madendeki önceden aldığı önlemler sayesinde can kaybının olmaması nedeniyle patronu kendisine ortaklık teklif eder ve hayatı değişmeye başlar. Emir Kozcuoğlu'nun şirketi ile ortak bir projede için ortağının yaptığı teklifi kabul ederek İstanbul'a 5 yıl aradan sonra tekrar döner. Artık daha güçlüdür ve ilk hedefi sevdiği kadını elinden alan ve aynı projede çalıştığı Emir Kozcuoğlu'nu alt etmektir. Nihan ile arasındaki Kara Sevda'nın külleri tekrar alevlenir ve Nihan ile yeniden bir araya gelmek için savaşmaya başlar.

Neslihan Atagül: Nihan Sezin

Emir'in karısı. Kemal'in eski sevgilisi. Yeniköy'ün pırıltılı dünyasının, yolun sahil tarafının, imtiyazlar içinde büyütülmüş yalı kızı. Soyu saraydan gelen Vildan'la, orta halli bir aileden yükselmiş Önder'in kızı. Ozan’ın ikiz kardeşi. Neşeli, hayat dolu, umursamaz, uçarı bir kız. İçinde büyüdüğü zengin ve pırıltılı hayata ise hep biraz mesafeli. Kemal ile 2010 yılında sevgili olarak evlilik hayalleri kurduğu dönemde kardeşi Ozan'ın bir kadını öldürmesi ile bu olayı gizlemeyi vaad eden ve kendisine aşık olan Emir ile evlenmek zorunda kalır ve Kemal'in evlenme teklifini aralarındaki maddiyat ve yaşantı farklılığına dayandırarak red eder ve Kemal'in İstanbul'u terk etmesine neden olur. Yıl 2015 olduğunda hala Kemal'e ilk günkü gibi aşıktır ve Kemal'le yaşadıklarını düşünerek güçlü kalmıştır. Kemal'in patronuna ortak olarak, eşi Emir ile ortak bir projede yer alması ile Kemal'in tekrar İstanbul'a dönmesi ile her şey tekrar başlar.

Kaan Urgancıoğlu: Emir Kozcuoğlu

Dizinin kötü adamı. Varlıklı bir ailenin oğlu ve Nihan'a takıntılı olarak aşık olan bir adam. Nihan'ı asla kaybetmek istemeyen iş adamı. Babasının şirketinin patronu. Fakat yaptığı hatalar nedeniyle şirketteki yetkileri babası tarafından zaman zaman kısıtlanmaktadır. Babasından gelen bir anlayışla maddi güç ile her şeye sahip olacağına inanmış, Kemal ile ortak bir projede çalışmak zorunda kalması ve Kemal ile Nihan'ın ortak geçmişini öğrenmesi üzerine Kemal'i düşmanı olarak görmeye başlar. Kemal'e zarar vermek için başta Kemal'in kız kardeşi ve abisini kullanarak her yöntemi uygulamaktadır. Bu nedenle Kemal ile arasında bir savaş ve yarış başlar.

Zerrin Tekindor : Leyla 

Eski bir konakta tek başına yaşayan bir kadın. Hayat dolu, maziden bahsetmeyi sevmeyen bir kadın. Mahalleli için ise tam bir film aktristi. Kemal, hem oğlu hem arkadaşıdır Leyla'nın. Aralarındaki yaş farkına rağmen, iki kadim dostturlar. Aynı zamanda Vildan'nın kardeşi ve nihan'nın teyzesi.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?