BBC, AK Parti'nin yükselişini analiz edecek

İngiliz BBC Radyo 4 kanalı ‘Türkiye: Yeni Osmanlılar' adlı üç bölümden oluşan bir program yayınlayacak. Programda Türkiye'nin uluslarası siyaset sahnesinde küresel bir güç olarak yeniden ortaya çıkması ele alınacak.

BBC, AK Parti'nin yükselişini analiz edecek
BBC, AK Parti'nin yükselişini analiz edecek
GİRİŞ 29.07.2013 17:22 GÜNCELLEME 29.07.2013 17:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Allan Little'ın sunacağı programda "Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) siyasetteki yükselişini ve statüko ile nasıl başarılı bir şekilde mücadele ettiği" analiz edilecek. BBC Radyo 4'teki program yarın Türkiye saatiyle sabah 7'de başlayacak.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 3
  • Metin Temur 10 yıl önce Şikayet Et
    INGILIZIN KUYRUK ACISI ... Hala duruyor,onlar unutmadi? BIZMI UNUTTUK CANAKKALEYI.. UNUTAN NESLE YAZIKLAR OLSUN. HER KIM ki CANAKKALEYI UNUTUR BÜTÜN YER ve GÖK EHLI ONDAN DAVCI OLUR.. BAKIN görüyorsunuz. 10 YIL sadece ama sadece 10 yil neleri degistirdi.. BIZI SEVMEYENLER HAZMEDEMEYENLER(basta ingiliz,yahudi,alman,amerikali vs,vs) 10 yil öncesine kadar HIC SESLERI CIKIYORMUYDU.. EY MILLET karin agrilari naSIL CIKIYOR ORTAYA..... bütün bati VE hiristiyan alemi fatih sultandan sonra bütün gücleriyle calisiyoryorlar KI bir daha bu millet böyle bir fatih cikarmasin diye; AMA ALLAH; BU MILLETTEN ONLARIN ZIDDINA; KIYAMETE KADAR DAHA NICE FATIHLER CIKARACAK; BU GÜNÜN FATIHI SAYIN MUHTEREM BASBAKANIMIZDIR::: HAMDOLSUN ALEMLERIN RABBINE KI BU MILLET HIC BIR ZAMAN ZALIMIN YANINDA OLMADI OLMAYACAK !!! HEP KARSI DURDU ;DURMAYA DEVAM EDECEK ; TAKI KIYAMET KOPANA DEK...............
    Cevapla
  • Bilo Villa 10 yıl önce Şikayet Et
    .......... ammada rahatsiz oldular. simdide bunun hakkinda belgesel yapacaklar. aslinda hic arastirma yapmalarina gerek yok. oonlarin elinde bizim arsivlerden fazla bege vardir.. ama iyice dinleyip okuz altinda buzaga aramak lazim... bizde olmayan bazi bilgileri alabiliriz..
    Cevapla
  • M.ALİ KORKUT 10 yıl önce Şikayet Et
    Bbc yükselişi şöyle özetler:. Hepimize rağmen
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!