Milli Gazete'den 1'inci sayfada 'hayvan' imalı hata!

Milli Gazete, Hazreti Peygamber hakkında ağıza alınmayacak ifadeler sarfeden Taraf gazetesi eski yazarı Sevan Nişanyan'ın haberine hayvan fotoğrafı girerek ince bir gönderme yaptı.

Milli Gazete'den 1'inci sayfada 'hayvan' imalı hata!
Milli Gazete'den 1'inci sayfada 'hayvan' imalı hata!
GİRİŞ 03.10.2012 11:31 GÜNCELLEME 03.10.2012 15:01
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Gazetenin ilk sayfasında alt alta verdiği, 'Rezaletin son halkası sevan' haberi ile 'Hayvanlar Trakya soğuğunda telef olmuş!' girdi. Haberin fotoğraflarında ise ince bir gönderme yapıldı.

Sevan Nişanyan'a tepki haberine Angus fotoğrafı konulurken, 'Hayvanlar Trakya soğuğunda telef olmuş!' haberine ise Sevan Nişanyan'ın fotoğrafı konuldu.

Milli Gazete, gazetecilikte zaman zamana yapılan 'habere yanlış fotoğraf girme' hatası oldu süsü vererek Sevan'a yönelik tepkisini ince bir gönderme ile yapmış oldu.

NİŞANYAN BLOG SİTESİNDE HZ. MUHAMMED (SAV) İLE İLGİLİ YAZISINDA ŞU İFADELERİ KULLANMIŞTI

Nişanyan, blog sitesinden paylaştığı yazıyla tepkilerin merkezine oturdu. Nişanyan'ın "Buna karşılık, bundan yüzlerce yıl önce Allah'la kontak kurduğunu iddia edip bundan siyasi, mali ve cinsel menfaat temin etmiş bir Arap lideriyle dalga geçmek nefret suçu değildir. "İfade özgürlüğü" denilen şeyin, adeta anaokulu seviyesindeki bir test örneğidir" sözleri büyük tepkilere neden oldu.

SÖZLERİNDEN GERİ ADIM ATMADI

Nişanyan, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da da paylaştığı satırlarla blogunda yazdığı satırların arkasında durdu.

Gelen tepkilere sert cevaplar veren Nişanyan, "Pardon Arap değil miydi? Liderliğinden kuşkunuz mu var? Hangi sözler tam olarak? Arap lideri? Allahla kontak kurmuş? Menfaat elde etmiş? "Allah" ile iletişimde olduğunu söyleyen herkesin, farklı düzeylerde de olsa, yalan konuştuğu kanısındayım." dedi.

HABER 7

YORUMLAR 28
  • Can Güven 11 yıl önce Şikayet Et
    "hepimiz ermeniyiz" diyenler utanacaklar mı acaba?. biz müslümanlar da diyoruz ki: "el-hamdu lillâh, hepimiz müslümanız! müslümanlığımızla gurur duyuyoruz! o dünyanın en şerefli insanının (s.a.v.) ümmeti olmaktan hepimiz en büyük gurûru duyuyoruz!" ALLAH sizi hesap günü'nde çok sevdiğiniz ermeni dostlarınızla haşreylesin; bizi de o yüce peygamber(s.a.v.)'le beraber haşreylesin inşâALLAH! (ilâhiyatçı)
    Cevapla
  • Atilla Cenk 11 yıl önce Şikayet Et
    sebese seni tatile davet ediyorum. ne yapacagim elbetki acisini duyumayacaksin biliyorsun teknoloji bugünlerde super.
    Cevapla
  • Selahattin ERTÜRK 11 yıl önce Şikayet Et
    hey hekim çavdar. senin de biz zülfü yarine bir dokunursak, seni tanıyacak kimse bulamazsın. sıkıyorsa adresini yaz da buraya bir görelim senin şu zülfü yarini.
    Cevapla
  • SeBeSe 11 yıl önce Şikayet Et
    hata mı!!!. nesi hata bunun??
    Cevapla
  • FATİH TEKİN 11 yıl önce Şikayet Et
    bir sanatçı olarak şu kendini aydın sanan hala kendini tanımlayamayan kişi. sen özgürlükten özgür düşünceden bahsediyorsun lakin başkalrınında özgür düşüncelerine çomak sokuyorsun zati taraf gazetesi sol gösterip sağ vuuruyor kendini aydın sanan mteryalistlerin sosyalistlerin hatta pkk yı savunan sosyalist marksist kürt gençlerinin gazetesi bu gazetede insanlık rolü oynaman dadoğal hz peygamberin yaşamını bilmez okumaz anlamaz sonrada ona hakaret edersin popülerizim sizin için kutsaldır siz ne derseniz o siz diyebilir siz yönlendirebilrisiniz sizin egonuzda insanlık ve saygı yok çünki kendinizi tanımlayamamış bolondan başka birşey değilsiniz ayrıca milli gazeteyide tebrik ederim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MKE Ankaragücü - Beşiktaş! CANLI
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz