Balçiçek İlter'in görevine son verildi

Gazeteci Balçiçek İlter'in Habertürk'teki işine son verildi. Haberi gazeteci İlter sabah saatlerinde twitter'dan duyurdu.

Balçiçek İlter'in görevine son verildi
Balçiçek İlter'in görevine son verildi
GİRİŞ 02.03.2013 13:20 GÜNCELLEME 02.03.2013 17:39
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Habertürk Televizyonu'nda ''Söz Sende ve ''Karşıt Görüş'' programlarını sunan ve aynı zamanda Habertürk Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapan Balçicek İlter, gazetedeki yazılarına son verildiğini açıkladı.

Sabah saatlerinde twitter'dan "28 şubat itibariyle gazete Habertürk'teki yazılarım sonlandırılmıştır. Soranlara, yorum isteyenlere sevgilerimle:) Ne diyebilirim arkadaşlar?'' twitini atan Balçicek İlter'in yazılarına niçin son verildiği ile ilgili bilgi verilmedi.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 12
  • ramazan sarışınboğa 11 yıl önce Şikayet Et
    yaşlandıkça. medya uzaklaşır...
    Cevapla
  • MEHMET BODUR 11 yıl önce Şikayet Et
    YOZGATLI HAKLI, TÜRKÇÜLÜK YAPARAK PARA KAZANMALIYDI.... Hatta daha ileri giderek cumhuriyeti kuranlar gibi güneş dil teorisi geliştirip bütün dillerin Türkçeden geldiğini savunabilir, şen türkler diye bir kitap yazıp cukkayı doğrultabilirdi. MH (Masal-hamaset) takılmak lazım gazeteci hanım. Masal anlatıp hamesetçi takılın köşeyi dönün...
    Cevapla
  • YoZGATLIM 11 yıl önce Şikayet Et
    kürdcülük yaparak para kazananlardandi belkide ondandir. Bir cok gazeteci ve politikaci gibi buda bizim memleketimizde! kürtcülük yaparak gecimini saglamiya calisanlardandi belkide sebebi budur.
    Cevapla
  • hursit dilaver 11 yıl önce Şikayet Et
    balçiçek kıymetli ve dürüst bir yazardı bizim için.. türbanlı hanımlara da sıcak bakardı. dürüstdü. kasten 28 şubat seçildi demek. aşağıdaki yorumdan da emine hanıma saygısı olan bir yazardı. sevmiştik kendini. fatih altaylı niye böyle yaptı acaba. şu ist. baro başkanı epey konuşmuştu. reklam arasında şu balçiçeği de şutingen yap falan mı dedi acaba. bu işler belli olmaz. rüzgarın nerden eseceğini gazeteci milleti daha iyi bilir. yeni bir şey varsa önce onlar duyar.ben bazen talimhanedeki binanın kenarından geçerken bile haberden çok ilham alırım.. onun için dedim.
    Cevapla
  • Müslüm 11 yıl önce Şikayet Et
    Normal. Programına çıkartmadığı BDP'li kalmamıştı..!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"