3 kıza cinsel istismara 46 yıl hapis!

Zonguldak'ın Devrek İlçesi'nde oturan mimar 62 yaşındaki Eray A., 3 kıza cinsel istismarda bulunduğu için 46 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

3 kıza cinsel istismara 46 yıl hapis!
3 kıza cinsel istismara 46 yıl hapis!
GİRİŞ 30.05.2013 11:21 GÜNCELLEME 30.05.2013 11:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Zonguldak'ın Devrek İlçesi'nde oturan mimar 62 yaşındaki Eray A., büro olarak da kullandığı evinin temizlik işlerini yaptırdığı kadın tarafından temizliğe gönderilen ilköğretim öğrencisi 14 yaşındaki D.A. ve aynı yaştaki 2 arkadaşına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılandığı davada son kez hakim karşısına çıktı.

4 yıl önce geçirdiği rahatsızlık nedeniyle cinsel anlamda vücut fonksiyonlarını kaybettiğini ve böyle bir şey yapmasının mümkün olmadığını ileri süren Eray A., toplam 46 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, 8'inci sınıf öğrencisi A.A.'nın, kendisi gibi ilköğretim öğrencisi olan 14 yaşındaki Kader Ö.'nün, arkadaşlık yaptığı 52 yaşındaki Metin A. tarafından geçen yıl 14 Mayıs'ta okul önünde pompalı tüfekle öldürülmesinden etkilenerek başına gelenleri rehberlik öğretmenine anlatmasıyla ortaya çıktı. 3'ü de aynı okulda eğitim gören A.A., D.A. ve D.A., polisteki ifadelerinde mimar Eray A.'nın kendilerine cinsel istismarda bulunduğunu ileri sürdü.

Eray A.'nın büro olarak kullandığı evine, temizlik işlerini yaptırdığı kadının aracılığıyla gittiğini ve temizliğini yaparak para aldığını anlatan D.A., sanığın, bulaşıkları yıkarken arkasından gelip kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu ileri sürdü. Diğer öğrenciler A.A. ve D.A. da arkadaşları D.A. ile birlikte evine gittikleri Eray A.'nın aynı şekilde kendilerine cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti.

'CİNSEL ANLAMDA VÜCUT FONKSİYONLARIMI KAYBETTİM'

Gözaltına alınan Eray A. ise geçirdiği rahatsızlık nedeniyle 4 yıldır cinsel anlamda bedensel vücut fonksiyonlarını kaybettiğini, böyle bir şey yapmasının fiziken mümkün olmadığını ileri sürerek suçlamayı kabul etmedi. Tutuklanan Eray A. hakkında, 'Çocukların cinsel istismarı' ve 'Kişi hürriyetini yoksun kılma' suçlamalarıyla dava açıldı.

Tutuklu yargılanan Eray A., Zonguldak 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada son kez hakim karşısına çıktı. Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin olay nedeniyle ruh ve beden sağlıklarının bozulduğu yönünde rapor verdiği 3 kız ise duruşmaya katılmadı. Son sözü sorulan sanık, "Ben bir şey yapmadım. Konuşacak gücüm kalmadı. Suçlamaları kabul etmiyorum. Beraatimi talep ediyorum" dedi. Mahkeme, yaşı küçük 3 kıza karşı cinsel istismar ve kişi hürriyetini yoksun kılma suçlarını işlediği kanaatine vardığı sanık Eray A.'ya toplam 46 yıl 3 ay hapis cezası verdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Abit ŞEKER 10 yıl önce Şikayet Et
    ABD asıyor, biz besliyoruz!. Direk idam değil mi bunların cezası?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi