Kameralarla donatılmış bu araç Adanalıları korkuttu

Adana'da, üzerinde kameralar bulunan yabancı plakalı araç vatandaşların ihbarı üzerinde polis merkezinde incelendi. Aracın bir navigasyon şirketine ait olduğu ve çekim izninin bulunduğu belirlendi.

Kameralarla donatılmış bu araç Adanalıları korkuttu
Kameralarla donatılmış bu araç Adanalıları korkuttu
GİRİŞ 14.09.2013 19:38 GÜNCELLEME 14.09.2013 20:46
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesinde üzeri kameralarla donatılmış yabancı plakalı bir araç gören vatandaşlar, durumundan şühlenerek ihbarda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, aracı Gazipaşa Bulvarı'nda durdurdu.

Araç, içerisindeki yabancı uyruklu iki kişiyle Yarbaşı Şehit Erdoğan Çıtak Polis Merkezi'ne götürüldü.

Yabancılar Şubesi ekipleri, yaptıkları görüşmede aracın Hollanda merkezli bir navigasyon şirketine ait olduğunu ve personelinin çekim izinlerinin bulunduğunu belirledi.

Polonya uyruklu F.K. (46) ile F.T. (27) polis merkezindeki işlemlerinin ardından salıverildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • Sultan-ı Yegah 10 yıl önce Şikayet Et
    Tomtom. Tomtom iPhone uygulaması değil.. Tomtom dünyanın en büyük navigasyon firmalarından.. iPhone'dan önce de vardı.. iPhone'da uygulaması çıkınca iphone navigasyonu zannediliyorsa yazık adamlara..
    Cevapla
  • nizam-ı cedit 10 yıl önce Şikayet Et
    burası Adana. burda herşey herkesten sorulur :)) emin olabilirsiniz. merkezden uzaklaştıkça hayat riskiniz artar :)) kenara çekilir, sorgulanır, beğenilsin veya beğenilmesin başınıza mutlaka bişey gelir :)) hoşuma gidiyorda söylüyorum diyosan sadece bilinçsiz bir cehalet ama bu davranış bir açıdan yüzlerce yıllık bir kültürün ayak izlerini barındırıyor. Adana 'nın tarihsel kültürünün bir mirası.. Çukurova ovasında varolagelmiş başı boş çetelerin başına buyruk yaşamlarına kadar gidiyor.
    Cevapla
  • alp042 10 yıl önce Şikayet Et
    bu kadarda korkulup büyütülmez. Aracın üzeri reklam dolu. Tomtom zaten büyük navigasyon şirketi. Adamların izni de varmış. Bu durum hala bazı şeylere alışamadığımızın göstergesi. adam aracında navigasyon kullanıyor ama o navigasyonun nasıl meydana getirildiğini bilmiyor.
    Cevapla
  • MURAT TÜRKSOYDAN 10 yıl önce Şikayet Et
    Ne korkacağız be.... Çekeriz kenara bakarız icabına ama adamlar yabancı.Ayıp olmasın diye yapmadık.Ülke itibarını düşündük bir yerde yoksa...
    Cevapla
  • yuu ksel 10 yıl önce Şikayet Et
    hiç mi duymadınız. adamlar çalışıyor bırakın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak