İşte Mert Aydın'ın katilinin yüzsüzlüğü

KARS'ta 9 yaşındaki Mert Aydın'ı, tecavüz ettikten sonra iple boğup başını taşla ezerek öldüren katil zanlısı Aykut Balk'ın polis ifadeleri ortaya çıktı. Balk, cinayetten sonra Mert'in ailesine taziyeye bile gitmiş.

GİRİŞ 14.04.2014 10:54 GÜNCELLEME 14.04.2014 11:10
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Türkiye'yi üzen Mert Aydın (9) cinayeti, Kars Emniyet Müdürlüğü'nün 'akıl dolu' operasyonuyla önceki gün aydınlandı. İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak'ın başında bulunduğu özel ekip tarafından yürütülen operasyon, diğer polislerden dahi gizlendi.

Operasyon yine büyük bir gizlilik içinde sonuçlandırıldı ve Balk, sessiz sedasız gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine konuldu.

'BAŞSAĞLIĞINA GİTTİM'

İl Emniyet Müdürü Çakmak'ın bizzat katıldığı sorguda Balk, cinayetin ardından yaşananları da anlattı. Balk, "Mert'in cesedi bulununca haberleri izlemeye başladım. Haberlerde başka bir kişinin görüntüsünü görünce panik yapmadım. Mert için yapılan yürüyüşlere katıldım. Evine başsağlığına da gittim. Gözaltına alındığımda diğer suçlarımdan dolayı yakalandığımı zannettim. Sonra görüntüleri gösterdiler" diye konuştu.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 14
  • akıncı35 10 yıl önce Şikayet Et
    ...... Allah çoluğumuzu çocuğumuzu böyle insanlardan korusun. Rahmetlinin ailesine sabır diliyorum.
    Cevapla
  • Erhan ACUN 10 yıl önce Şikayet Et
    Katil ne kadar.... Çabuk çıkarsa o kadarda kısa yaşar siz inanıyor musunuz? Mert'in ailesinin katilin peşini bırakacağına o kadarda değil yani devlet her ne kadarda af çıkarırsa dikkat edin hep siyasi suçlulara yönelik bir af çıkarır. Yoksa o katil gibi hayvanlara yönelik bir af söz konusu dahi olamaz. Kaldı ki o katili ceza evinde harcayacaklar...Öldürmeseler bile en azından hadım ederler, hadım edilen kişi zaten yaşayan ölü gibidir.
    Cevapla
  • nizam-ı cedit 10 yıl önce Şikayet Et
    şu araç var ya. bu aracın bile yakılması şart. onu satışa çıkması bile suç... vallahi billahi bu kadar insanlık dışı biri olabilir mi ya, söyledikleri dehşet verici. böyleleri de bu ülkede yaşıyormuş. ne güzel işin gücün varmış işine ekmeğine aile kurmaya baksana. azap olsun sana her şey.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. bulunmuş oldugu ruh hali isim olarak dokdorlar psikatistler cvp verir ama sanırım bizim yasalarımız gereği besleyecekler . hukuk sistemi son yaşanılan olaylarda cift başlı sistem olduğu görüldüğü bu sistemde çok acı sonuçlar doguracak . hukuk sisteminde düzenlemelerin yapılması olmazla olmaz içindeyiz
    Cevapla
  • unknown 10 yıl önce Şikayet Et
    ................ ben emniyet müdürü olsam bu adi köpeği halka verirdim parçalasınlar suratında nur yok zaten hayvanın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'