Urfa'da korkunç görüntü! Direkte can verdi

Urfa’da, bir inşaata elektrik hattı çekmek için direğe çıktığı ileri sürülen 39 yaşındaki Habib Kılıç, akıma kapılarak hayatını kaybetti.

GİRİŞ 12.09.2014 00:35 GÜNCELLEME 12.09.2014 03:52
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Yaşamını yitiren Kılıç'ın direkte asılı kalan cesedi, bölgede elektrikleri kesen görevliler tarafından aşağı indirildi.

Olay, akşam saatlerinde Akşemsettin Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Habip Kılıç, yapımı henüz tamamlanmayan inşaat halindeki eve hat bağlamak için direğe çıktı. Kılıç, çalıştığı direkte bir süre sonra akıma kapıldı ve yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden Kılıç'ın direkte asılı kalan cesedini görenler, durumu polis ve DEDAŞ görevlilerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine giden polisler, çevre güvenliği alarak inceleme yaptı. DEDAŞ görevlileri de semtteki akımı kesti ve polisin incelemesinin ardından Kılıç'ın cesedini direkten indirerek otopsi için Adlı Tıp Kurumu morguna gönderdi. 

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

YORUMLAR 12
  • Monte Cristo 9 yıl önce Şikayet Et
    İlginç Milletiz. Yıllarca bankaları hortumlayanlara,ülkede milyarlarca yatırımı olupta tek kuruş vergi ödemeyenlere,sırtını hükümete dayayıp halkı soyup soğana çevirene kimse ses çıkarmıyorda orada kaçak elektrik kullanana hakkımı helal etmiyorum vs gibi cümleler kullanılıyor
    Cevapla
  • Abdullah Genc 9 yıl önce Şikayet Et
    Kaçak testi, kaçak yolunda.... Bu kadar rahat kul hakkı yendiğini gördükçe, ne diyeceğimi bilemiyorum. İnşaata (babasının malı gibi) elektrik çekmek... Şu işe bak arkadaş...
    Cevapla
  • İsmail Aga 9 yıl önce Şikayet Et
    Biz buradan ödüyoruz.Siz çıkın paşa paşa kullanın KAÇAK elektriğinizi.. Bakalım kW başına ne ödeyeceksiniz ahirette? Hakkımı helal etmiyorum tüm kaçakçılara.
    Cevapla
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    iş kazası mı sayılacak. şimdi de direklere çıkılmaması için dikenli teller çevrilsin denecek. 4 metre yukarıya sivri çubuk takılsın denecek. ayrıca direklere zayıf bir ceryan da verilebilir denecek..ne diyelim. allah taksiratını affetsin. sen ceryan olan direkte baraların konsolların arasında nasıl ceryan bağlarsın be kardeşim.
    Cevapla
  • serdar onurlu 9 yıl önce Şikayet Et
    herkes kendi mi çekiyor elektriği. benim bildiğim inşaatınızı yaptıktan sonra görevli ekipler gelir bakar şartlarınız da uygun ise eğer elektriğinizi bağlarlar..urfada başka bir uygulama mı var..yoksa elektrik hırsızlığı yaparken mi olmuş bu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İran'dan gizli toplantı
Hayvan kesim merkezindeki o görüntülere soruşturma başlatıldı