Alanya'da silahlı ve bıçaklı kavga

Antalya'nın Alanya ilçesinde 2 grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada, 3 kişi yaralandı.

Alanya'da silahlı ve bıçaklı kavga
Alanya'da silahlı ve bıçaklı kavga
GİRİŞ 12.02.2013 15:23 GÜNCELLEME 12.02.2013 15:23

Olay, Cikcilli Mahallesi Hastane Caddesi'nde bir işyerinde meydana geldi. L.T. (24), Ş.C. (31), H.D (28), S.C. (55) ile A.K. (24), işyerine gelen T.S. (31), F.K (33), S.Ç. (30), M.Ç (25), M.Ç. (32) tarafından ellerinde bulunan sopa, zincir ve tabanca ile tehdit edildi. İşyeri çalışanlarından H.D.'nin tartışma sırasında, grup tarafından darp edilerek sağ bacağından bıçaklandı. Olaydan bir gün sonra da iki grup arasındaki gerginlik devam etti. Tosmur Mahallesi Çevreyolu üzerinde A.A. (19), F.K, M.Ç. (25) ile T.S'nin içinde bulunduğu 07 HES 16 plakalı otomobil kimliği belirsiz şahıslar tarafından tabanca ile saldırıya uğradı. Yedi merminin isabet ettiği araçta bulunan gruptan yaralanan olmadı.

Bir diğer olay da Obagöl Mahallesi 9. Sokak'ta meydana geldi. Silahlı olayda B.G. (31) isimli şahıs, şüpheli S.Ç. ile 13 yaşından küçük 3 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Olayda 07 EOV 89 plakalı otomobilin sürücüsü B.G., şüpheli S.Ç. ve faili meçhul 3 erkek şahıs tarafından aracına silahla ateş edildi. B.G sağ elinden sırt ve ense bölgesinden hafif şekilde yaralandı. Yaralı B.G, ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Aracında 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek bulunan B.G.'nin Alanya 2. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından arandığı tespit edildi.

Meydana gelen son olayda Fığla Mahallesi Çevreyolu sanayi üst kavşağında bulunan işyerinde meydana geldi. Oto yıkamacı da çalışan M.Ş.G. (33) plakası tespit edilemeyen bir otomobilden faili meçhul ve kar maskeli 3 kişi tarafından silahla ateş edilmek üzere sol bacağından yaralandı. Yaralı Anadolu Hastanesi'ne kaldırılırken faili meçhullerin aranmasına devam edildiği öğrenildi.

Olaylar sonucunda M.Ç., F.K., T.S., B.G., İ.T. ile A.B. gözaltına alındı. Firarda olan S.Ç.'de aranıyor. Gözaltında olan M.Ç., F.K., T.S., B.G., İ.T. ile A.B. sorgulamalarının ardından adliye sevk edildi. Zanlıların tamamı serbest kaldı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de 7 maç sona erdi! Bir takım daha düştü
Eşsiz koleksiyon... ABD 90 yıl sonra İran'a iade etti!