Bunlar 2 yaşındaki kızın burnundan çıktı!

Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde yaşayan 2 yaşındaki Ayşenur Almaz'ın burnundan çıkan yabancı cisimler şaşkınlık yarattı.

Bunlar 2 yaşındaki kızın burnundan çıktı!
Bunlar 2 yaşındaki kızın burnundan çıktı!
GİRİŞ 25.02.2013 16:06 GÜNCELLEME 25.02.2013 16:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Nefes almakta güçlük çeken ve ağrıları nedeniyle ağlayan Ayşenur, ailesi tarafından özel tıp merkezine götürdü. Yapılan muayenede, Ayşenur'un burnunda yabancı cisimler olduğu belirlendi ve ameliyata alındı. Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Halil İbrahim Baysöz, 15 dakika süren operasyon sonucu Ayşenur'un burnundan demir tel, fıstık kabuğu, kağıt ve tahta parçaları çıkarttı. 2 saat gözlem altında tutulan Ayşenur, daha sonra evine gönderildi.

Dr. Baysöz, nefes almadaki sıkıntı nedeniyle çocukların yaşamlarını yitirebileceklerini belirtti. Dr. Baysöz, "Bu tür şüpheli durumlarda, hasta hemen doktora gösterilmeli. Ayrıca, çocuklar yutabilecekleri bu tür maddelerden mümkün olduğunda uzak tutulmalı" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • hasangulten 11 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYE VE AVRUPA AYRICALIĞI. Aynı durum bir Avrupa ülkesinde yaşansaydı,çocuk ailesinden alınıp devlet korumasına alınır,aileyede tedbir ve ihmalkarlıktan,çocuğa sahip çıkamamaktan ceza verilirdi. durum biraz da şüpheli geldi bana,bizde çocuk olduk herhalde,üstelik çocukluğumuzda herşeylede oynardık,ama burnumaza tel,tahta parçası sokmadık,soksak o anda burnumuz kanar veacırdı zaten. olayda kasıt var gibi,ailenin bir düşmanı,kardeşlerini kıskann diğer kardeşler,ve hatta ana babada bile yapmış olabilir.soruşturma yapılmalı derim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı