Çaldıklarını pantolonun içine saklarken yakalandı

Konya'da hediyelik eşya satan işyerinden çaldığı çatal bıçak takımını pantolonun içine gizleyen ve bir marketten de aldığı gıda paketlerini aynı şekilde gizlemeye çalışan 21 yaşındaki B.Ö. market çalışanları tarafından suçüstü yakalanıp, dövülerek polise teslim edildi.

Çaldıklarını pantolonun içine saklarken yakalandı
Çaldıklarını pantolonun içine saklarken yakalandı
GİRİŞ 07.03.2013 16:17 GÜNCELLEME 07.03.2013 16:17

Poliste hırsızlıktan 35 kaydı bulunan B.Ö., iddiaya göre geçen 25 Şubat günü Fetih Mahallesi'nde bir hediyelik eşya satan işyerinden 2 çatal, bıçak takımını alıp, belinden pantolonunun içine gizleyip ayrıldı. B.Ö., dün de 2 Mart günü 3 karton sigara çaldığı markete arkadaşlarıyla tekrar geldi.

Müşteri gibi davranıp, çaldığı 5'er paket kaşar ve balı aynı yöntemle pantolonuna gizleyen B.Ö., çıkmak isterken, market çalışanları sigara çalanın aynı kişi olduğunu fark etti. B.Ö., durdurulmak istenince bıçak çekip direnmek istedi. Ama market çalışanları B.Ö.'yü etkisiz hale getirip, dövüp polise teslim etti. Barış Ö.'nün her iki işyerindeki hırsızlık anı ise güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı. Şüpheli yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'nin kararı sonrası İsrail'den tehdit gibi açıklama! ABD'yi resmen uyardılar
Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinden detayları anlattı