Erkeklere 'oturarak işeme' zorunluluğu

İsveç'te Sol Parti, erkeklere genel tuvaletlerde oturarak işeme zorunluluğu getirilmesi için yasa teklifi verdi.

Erkeklere 'oturarak işeme' zorunluluğu
Erkeklere 'oturarak işeme' zorunluluğu
GİRİŞ 25.06.2013 13:21 GÜNCELLEME 25.06.2013 16:47
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Huffington Post'un haberine göre solcularla feministlerden oluşan Sol Parti, özellikle genel tuvaletlerde erkeklerin ayakta işemesinin gerek insan sağlığına gerekse tuvalet temizliğine büyük zararlar verdiğini savundu.

Yasa teklifinin gerekçesinde, ayakta işeme nedeniyle genel tuvaletlerde hemen klozetlerin hem de tuvalet zeminlerinin sidik içinde kaldığı ve bunun insan sağlığı açısından tehlike oluşturduğu belirtildi.

Gerekçede oturarak işemenin sidik torbasını tam olarak boşaltmaya da yardımcı olduğu gibi, prostat sorununun daha az ortaya çıkmasına katkıda bulunduğu ifade edildi. Sol Parti bu tehlikeler göz önünde bulundurularak erkek tuvaletlerinde ayakta işemenin yasaklanmasını teklif etti.

Sol Parti yöneticilerinden Viggo Hansen amacın insanların yaşam biçimine müdahale değil, daha sağlıklı bir ortam yaratmak olduğunu söyledi.

YORUMLAR 31
  • hakkı coşkun 10 yıl önce Şikayet Et
    bizim sol insanlığa çok uzak . sol her yararlı şeyi islama dayadıklarından insanlığı oturtamadık.
    Cevapla
  • nef arkeder 10 yıl önce Şikayet Et
    avrupa da benim bildiğim en az 30 yıldır zaten oturarak idrar yapılıyor. bundan bizim türk müslümanlar nasıl bi çıkarım yaparlar anlamıyorum. ben başka bi konuya değinmek istiyorum özellikle türk müslümanlar !!! akp tarafı diyeyim . taharet lenmekten övünç duyarlarda bu iş hijyenik koşullar göz önüne alınarak mı yapılıyor ?? sanıyor sunuz ?? A S L A !!!!! adam tuvalete giriyor 5-10 dakıka sonra cıkıyor ! görüntü şu !!! kemerini duzeltır gömlek kollarını yukarı kıvırır saatını yukarı çeker .....sonra sabunu eline alıp ellerini yıkar tabii iyice ! kendince ! ne oldu ? eline surduğu mikrobu heryerine bulaştırdı mı ???
    Cevapla
  • ümmet yekçare 10 yıl önce Şikayet Et
    taksimde gezi parkında. bizim laikçiler kuklalar birbirilerin üstüne işiyorlardı. sidik kokusunu gaz kokusu sanmışlardı. halk ve ulusal kanal, cnn international çığlıkları ve muhabirlerin müdahaleden çok çok önce gaz maskalerini takma nedeni buydu. adamlar meydana kimyasal silah atılmış sanıyorlardı. zaten müdahale olmasaydı salgın hastalıklardan hepside gebereceklerdi. oturup erdoğana polisimize dua etsinler ki zamanında müdahale ettiler.
    Cevapla
  • selko ATA 10 yıl önce Şikayet Et
    Bizim solcular bir başkadır. bizim solcular yakarlar,yıkarlar,molotof atarlar,döverler söverler ve de hatta öldürürler.Sonra bir de kendilerine halkçı derler,aydın derler.Artık sizin ne halkçılığınıza ne de aydınlığınıza inanırlar.Barbar zalimler.
    Cevapla
  • Nahit Pazarbaşı 10 yıl önce Şikayet Et
    Bizim laikler bir başkadır...!!. Bizim laikler bir başkadır..! İnatlıklarında,ebu cehili sollarlar.Köpürte köpürte şeriat geliyor derler.Laiklerde akıl başta değil,başka yerdedir efendiler.Mantıkmı hiç aramayın onu kemale sorarlar...!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor