Paker: Tarihte önemli bir dönemdeyiz!

Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Bölge Başkanı Can Paker, ''Türkiye Cumhuriyeti tarihinde en önemli dönemin içerisindeyiz. Bu fırsatı iyi kullanmamız lazım'' dedi.

Paker: Tarihte önemli bir dönemdeyiz!
Paker: Tarihte önemli bir dönemdeyiz!
GİRİŞ 04.04.2013 14:51 GÜNCELLEME 04.04.2013 15:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Aynı zamanda Türkiye Ekonomik ve Sosyal Etüdler Vakfı (TESEV) Yönetim Kurulu Başkanı olan Paker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenecek toplantıda nasıl bir çalışma yapacaklarına karar verileceğini söyledi.

Akil İnsanlar Heyeti'nde yer almaktan memnun ifade eden Paker, ''Türkiye'nin böyle bir barışa ihtiyacı olduğuna inanıyorum. Bu barışı temin etmek için de 'bölgede insanlarla konuşma, bu barışın bizlere neler getireceğini ve Türkiye'de bundan sonra nasıl bir yaşam olacağını anlatmak gerekiyor' diye düşünüyorum'' dedi.

Doğu Anadolu Bölgesi grubunda yer alan ekiple konuşup, iş bölümü yapacaklarını anlatan Paker, bölgeye en hızlı şekilde ulaşmak istediğini belirtti.

Çalışmaların barış sürecine önemli katkısı olacağına inandığını vurgulayan Paker, şunları kaydetti:

''Bu, bizim insanlarla olan ilişkimize ve onlara süreci iyi anlatmamıza bağlı. Eğer iyi anlatırsak tabii ki çok pozitif bir katkısı olacak. Sayın Başbakan takdir etmiş, beni Doğu Anadolu Bölgesi'ne vermiş. Ben bölgeden çok memnunum. Ama bölgede geçmişim olmadı. Bölgenin yerlisi değilim ama çok mutluyum orada çalışacak olmaktan.''

Bu süreçte hedefe yönelik olmak gerektiğini belirten Paker, ''Türkiye Cumhuriyeti tarihinde en önemli dönemin içerisindeyiz. Bu fırsatı iyi kullanmamız lazım. Bu süreçte basına da büyük ihtiyaç var'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • mevhibe inal 11 yıl önce Şikayet Et
    ne fırsatı!. doğu anadolunun, turuncu devrimci soros destekli, bir kuruluş olan tesev başkanı pekerin himmetlerine kalması çok acı....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adana Demirspor - Galatasaray! CANLI
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!